Vader wil kind bij moeder weghalen

 • Abonneren
 • Aandeel

Als ik vraag hoe het tussen haar moeder en haar gaat, vertelt ze: Begrijp nu direct waarom een psycholoog geen diagnose mag uitvoeren: Nico Mul 15 juni om

Ik stop hiermee deze discussie. Zij baseren dit op het ouderverstotingssyndroom, zoek maar op op internet. En daarna komen er weer tranen. Wordt toch wakker ouders!!!! Maar nu de moeder niet meer boven hun stand kan leven, en op een minileefloon staat, merkt de vader dat hij toch iets moet forceren.

Maar sinds moeder daar vermoedelijk achter is gekomen heeft ze haar dat verboden om vader wil kind bij moeder weghalen met mij te hebben. Beveilig je huis ook extra goed voordat je midden in de nacht rare verassingen krijgt en ook al is het verboden, peperspray of een elektroshock apparaatje zou bij dit soort exen niet overbodig zijn. NOOIT het kind laten erkennen!. Nico Mul 6 oktober om Er bestaat een omgangsregeling, een beschikking waar beide ouders zich aan moeten houden?

Weet jij het antwoord?

Als ze mij van te voren had verteld dat als ik het zou stopzetten, dit kon gebeuren, dan had ik dat natuurlijk nooit zo gedaan! Als nu eens één definitie van 'het belang van het kind' gehanteerd zou worden Ik ben een moeder van twee zoons die al drie jaar zeggen dat ze mij niet meer willen zien.

De gebruikte url is ongeldig. Ik noem enige van die 'middelen'.

Eindelijk kon ik verder met mijn leven,op een rustige en liefdevolle manier. Zolang de instanties dit weigeren zal dit wel blijven bestaan met als grote verliezers de kinderen. Gelezen, maar vroeg niet hoe het met mijn kleine ging. Pas toen mijn kleine een paar weken oud was nam hij weer contact app maken van website mij op met het verhaal dat hij een vaderschapstest wilde, maar wat als het nu wel klopt wat er geschreven staat en het kind wel echt is mishandeld.

Een paar jaar terug heeft mijn ex mij dit ook geflikt met als reden dat mijn dochtertje bang zou zijn voor mij en mijn toenmalige vriendin. Anoniem 2 november om Maar ik wil niet afwachten.

Naschrift:

Dit is niet zo en dat kan ik ook aantonen. Zoon van een bezorgde moeder:: Nico Mul 11 juni om Dus ik vind dat er geen enkel excuus bestaat om zo te werk te gaan.

Om antwoord te geven op je vraag of zo'n uitspraak teniet vader wil kind bij moeder weghalen kan worden in een hoger beroep zaak, ja, 1565 ex on the beach nederland vgl. Het kind komt dus NIET thuis zo moeder in kwestie beweerde.

Dit betekent inzage over alles wat er bekend is bij hen afkomstig van jou; meldingen - aangifte. Ik heb afgelopen 2 maanden wel 5 keer op het politiebureau gezeten om aangifte te doen tegen mijn ex vanwege ontrekken ouderlijk gezag.

Mijn moeder vond dat hij dat recht had.

TIPS ADVIES

Een vriend van mij zit in een zelfde situatie. Dan gaat er een kopie richting je advocaat of neemt je advocaat dit mee idem trouwens met de overzichtslijst. Nu spreken ze stiekum af en vader wil geen omgangs regel via de rechter mij lijkt het beter van wel omdat , ze vreemden zijn van elkaar. Hansje is inmiddels al meer dan 1 jaar bij vader, moeder is niet meer geïnteresseerd!

Geestelijk maakt hij mijn dochter kapot met al zijn rechtzaken, vader wil kind bij moeder weghalen, het beseffen ho maar. Ik wens je erg veel sterkte!. Dan moet die toch niet bijgeteld worden op de rekening van de schuldsaldobemiddelaar. Na jaren vechten voor de veiligheid en het geluk van mijn kinderen, ben ik nog lang niet uitgeprocedeerd. Mijn moeder vond dat hij dat recht had? Artikel 19 uit Rechten van het Kind. Een zeer bezorgde moeder reageer.

Een voorbeeld

Gefeliciteerd met je aanstaande kindje! Maar ook stief broers en stief zussen kunnen zich in de steek gelaten voelen en zich afzetten tegen de broer of zus die niet trouw is aan het gezin. Ik weet dus niet hoe je situatie nu is.

Nu heeft hij via de mail de kinderen laten weten met ze te breken. Vanwege de overweldigende hoeveelheid berichten, want de kinderen wonen bij mij. Die kunnen ook een hoop roet in het eten gooien tussen de relatie van hun partner en diens ex of kind eren.

 • Mükremin 20.01.2019 18:18

  Nu kreeg ik bericht dat ze MIJ willen helpen hoe om te gaan met de omgangsregeling!

 • Stefania 23.01.2019 23:36

  Ik vraag me af of die moeder ooit haar kind recht in ogen kan kijken als hij achter de waarheid komt.

 • Lonneke 01.02.2019 05:35

  Van valse incestbeschuldigingen tot het indoctrineren, zodat een kind angst krijgt. DAT is me duur komen te staan.