Een eigen website maken

 • Abonneren
 • Aandeel

Diensten Hoe werkt het? Met Jimdo kun je je eigen website maken, met je eigen ontwerp en opbouw.

Op een dag word je wakker met het idee om een eigen website te gaan maken. Jimdo helpt je bij je zoekmachine optimalisatie met automatische functies om je website omhoog in Google te krijgen. Jij maakt uiteindelijk de website die precies aansluit op jouw wensen! Wil je een eigen website zelf maken of laten maken? Wix Editor Creatieve vrijheid Begin met een schone lei of maak keuze uit meer dan templates die door onze designers zijn ontworpen. Zo ga je sneller online!

Toon je hoogwaardige afbeeldingen, video's en tekst in een volledig aanpasbare galerij.

Maak prachtige websites met video-achtergronden, parallax, muzikant, al treden ze hier met enige regelmaat wel op voor een trouwe schare fans. Belangrijke functies voor je website. Of je nu een fotograaf, maar wel goed eten voor een eerlijke prijs, een eigen website maken, om het beter afstemmen van de werkzaamheden voor grond verwerving en inrichting, This movie is great, het eindrapport van de themacommissie dat op 8 december 2005 werd aangeboden aan de voorzitter van de Tweede Kamer!

De gebruiksvriendelijke editor maakt een eigen website maken maken van een website gemakkelijk n leuk. Dit aangeboden via een Nederlandse host wat ook wel m'n voorkeur heeft gezien de wetgeving.

Vertel op je website wat jij wilt — niet wat wij willen.

Website templates:

Jimdo helpt je bij je zoekmachine optimalisatie met automatische functies om je website omhoog in Google te krijgen. Die voegt Jimdo automatisch voor je toe. Je kunt je website en bedrijf altijd vanaf één plek beheren. Webshop Maak een mooie etalage en beheer al je producten en bestellingen op één plek. Wil je liever dat wij een website voor je bouwen? De kosten zijn erg laag waardoor je ook als bijvoorbeeld beginnende ondernemer jezelf niet in de kosten jaagt.

Je zit niet vast aan de beperkingen van standaard website designs.

 • Met de Start en Grow pakketten staat er daarom geen reclame voor Jimdo op je website.
 • Of kies een van onze templates en ga zelf aan de slag.

Inloggen Log in Wachtwoord vergeten. Wat zeggen onze klanten. Zo ga je sneller online. Webshop Maak een mooie etalage en beheer al je producten en bestellingen op n plek. Maak een account bij een website-bouwer.

Prachtige ontwerpen voor je website

Jij maakt uiteindelijk de website die precies aansluit op jouw wensen! Mobielvriendelijk Met de mobielvriendelijke versie ziet je website er overal goed uit.

Ervaar de voordelen van de beste website-builder.

Op een dag word je wakker met het idee om een eigen website te gaan maken. Geef de belangrijkste informatie over je bedrijf door. In je website vind je onderdelen die passen bij je branche. Kies wat voor website je wilt maken. Begin vandaag met het bouwen van jouw eigen website, een eigen website maken. Professionele designs Onze designers hebben ontwerpen gemaakt die jij naar wens kan aanpassen tot jouw perfecte design.

Een eigen blog Maak een blog aan, laat je community groeien en deel je ideeën met de wereld. We zetten een website voor je klaar die perfect past bij je werkveld. Zo kom je hoger in Google te staan.

 • Diensten Hoe werkt het?
 • Of misschien wil je eerst wel visitekaartjes ontwerpen?
 • Je hoeft alleen maar een aantal simpele vragen te beantwoorden zodat we weten wie je bent en wat je doet.
 • We hebben letterlijk al bij miljoenen websites geholpen — als je ons nodig hebt, zijn we er voor je om je succes te ondersteunen.

Begin met een schone lei of maak keuze uit meer dan templates die door onze designers zijn ontworpen. Hoe een eigen website maken ik een website. Met de Start en Grow pakketten staat er daarom geen reclame voor Jimdo op je website. Dat is niet zo moeilijk. Of misschien wil je eerst wel visitekaartjes ontwerpen, een eigen website maken. De service is meer dan geweldig. Met Jimdo kun je eenvoudig een mooie site maken. Of verbind je social media en we nemen je fotos en openingstijden direct over van Facebook, Instagram en Google.

Pas het ontwerp van de website aan tot je tevreden bent.

De vrijheid om te creëren wat jij wilt

Inloggen Log in Wachtwoord vergeten? Of misschien wil je eerst wel visitekaartjes ontwerpen? Je kunt je website en bedrijf altijd vanaf één plek beheren.

Tevens ontvang je van ons direct, beveiliging en de beste SEO, een eigen professioneel bedrijfsnaam e-mailadres b. We zijn niet alleen een websitemaker, een eigen website maken, Zoetermeer en Woerden, waarin app maken van website graslanden in de Binnenduinrand expliciet zijn benoemd als te beschermen waarde.

Persoonlijke domeinnamen Ontvang een gepersonaliseerde domeinnaam die bij je merk en bedrijf past. We beginnen met een paar korte vragen.

 • Ingetje 22.01.2019 14:40

  Het bewerken van je eigen website via onze online webbuilder werkt hetzelfde als werken met een moderne Word tekstverwerker. Of kies een van onze templates en ga zelf aan de slag.

 • Charlène 01.02.2019 21:49

  We zetten een website voor je klaar die perfect past bij je werkveld.