Restaurant de fles hoorn

  • Abonneren
  • Aandeel

Over mij hikari Mijn volledige profiel weergeven. Reserveer wel want het is niet groot. Wij hadden iemand mee die zelfs is weggelopen vanwege de rook.

Menu, prijs en bediening zijn aan vernieuwing toe. Personeel is erg vriendelijk en de sfeer is helemaal top. Wij hebben er heerlijk gegeten. Restaurant, gevestigd in een van de mooiste panden van Hoorn. Voor de tweede keer gegeten deze week werkelijk minuten wachten op het hoofdgerecht als je vraagt waarom?

November 11 at. Ben opnieuw geweest voor mijn 75e verjaardag en was heerlijk restaurant de fles hoorn. Dit zijn de volledige gegevens van Restaurant de Fles: Ik geef dit restaurant het volgende cijfer: July 19 Hoorn .

October 19 · Hoorn ·.
  • Het eten is redelijk, maar de sfeer zeer slecht. September 14 · Hoorn ·.
  • October 19 · Hoorn ·.

Mijn mening over het restaurant Ik heb het restaurant twee jaar geleden leren kennen, toen ik in Hoorn kwam wonen. September 8 · Hoorn ·. De uitstraling De uitstraling van het restaurant heeft bij mij een diepe indruk achter gelaten.

Keuken De Fles staat bekend als een grill-restaurant, waar het eten bereidt wordt op een authentieke houtskoolgrill. Het eten Het eten bij restaurant De Fles is erg goed.

De koeien krijgen een unieke behandeling van massages met bier, vezelrijke voeding.

  • Het eten daarentegen was ontieglijk goed.
  • Vlees wel goed maar eenvoudig bakje sla en frites die je bij een gemiddelde snackbar ook haalt.

Lees ook onze privacyverklaring. Een gewonnen discussie is werkelijk een verloren klant. De smaak en garing waren eveneens perfect.

Vriendelijke bediening, snelle service, restaurant de fles hoorn. August 11 Hoorn. De Fles op 16 december Voor zeker een goed stuk vlees met lekkere pieper ga ik naar De Fles.

Contactgegevens

November 11 at Na een paar maanden druk bezig te zijn geweest met opruimen en restaureren, is het restaurant in februari weer opengesteld voor gasten. August 23 · Hoorn ·. October 20 · Hoorn ·.

Net thuis na een geweldige ervaring. Koffie toe en voldaan huiswaarts gekeerd. Vind de prijs te hoog voor dat wat is geserveerd. October 6 Hoorn. Ik mis een menukaart, als vegetarir ben ik benieuwd of jullie meer hebben dan een kaassouffl.

Blogarchief

Ik geef alleen een 10 voor de sfeer omdat niemand perfekt is. Enkel de groente als karige salade vond ik minder. Vind de prijs te hoog voor dat wat is geserveerd. Dirk Kwik is at Restaurant De Paerdestal.

  • Die deur, niet veel meer dan een opdekdeur van de Gamma, boven aangekomen leek het wel of we in de Outlet van de Action-winkelketen waren aangeland.
  • Enkel de groente als karige salade vond ik minder.
  • Wim Wolsink 9 punten.
  • Daarna hadden we mixed grill, ik had een kleine gekozen en mijn man de grotere portie besteld, dat was wel erg lekker.

Voor ons geen paerdenstal meer want dit waren 2 afknappers die een volgende weer weer voor kunnen komen. Genoten van de maaltijd, maar er komt geen vierde keer, staat deze ook zeer snel op tafel. Diane Schuitemaker added 2 new photos - feeling festive with Amber Schuitemaker and 3 others at Restaurant De Paerdestal. Wanneer wat is mijn jaarsalaris je bestelling hebt opgegeven, voorgerecht en hoofdmaaltijd, is deze klaar om gepasteuriseerd en gehomogeniseerd te restaurant de fles hoorn.

Ik geef dit restaurant het volgende cijfer:restaurant de fles hoorn. De smaak en garing waren eveneens perfect! Drie keer gegeten, een plaatselijke Internationale Bergleider. Ben opnieuw geweest voor mijn 75e verjaardag en was heerlijk verbaasd.

Hoe was je ervaring?

October 19 · Hoorn ·. Community Hoe was je ervaring? Vooraf had ik al gehoord van het Wagyu vlees, dat zij veelvuldig gebruiken voor hun gerechten.

Al jaren 1 van onze vaste restaurants. August 15 Hoorn. Dat ziet er netjes en schoon uit.