Stempels op het paspoort om in een land te reizen of te verblijven

 • Abonneren
 • Aandeel

Ushuaia Ushuaia in Argentinië is de meest zuidelijke stad in de wereld en heeft eigen paspoort stempels, als ode aan de unieke geografische ligging. Voor velen van jullie is een verblijf in een land met grote armoede waarschijnlijk niet echt een bucketlist dingetje, maar veel reizigers vertellen me altijd hoe informatief en interessant een reis naar het onbekende was.

Weet jij ook waar je moet zijn op het vliegveld voor zo'n stempel en aan wie je het moet vragen?

Bericht door thebes » 18 feb , Anno bekleedt Nederland een gedeelte derde plaats op die lijst landen bereikbaar zonder visum en bekleedt België een gedeelde vierde plaats landen bereikbaar zonder visum. Het is geen zelfstandig land, en telt dus ook niet mee voor de VN landen, maar je hebt er wel een visum voor nodig. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Om een zo mooi mogelijk paspoort te hebben nemen sommige mensen riskante routes en omwegen, soms voor meerdere dagen, om een paspoort stempel op te halen in sommige van de meest afgelegen plekken ter wereld. Ik moest bedelen om een stempel.

Onverwacht makkelijk ging het in Nagorno-Karabagh.

Ik heb niet zomaar wat willekeurige letters ingetoetst. Zelfs in een volledig gevuld paspoort vol stempels valt de paspoort stempel van Paaseiland meteen op. Stempels in paspoort Bericht door vtveen 17 febkan het bij andere landen een uitdaging zijn om er een te bemachtigen, belde de manager de vreemdelingenpolitie met de melding dat hij een Nederlander zonder visum of stempel in zijn paspoort bij zijn receptie had staan.

Waar visa aanvragen in sommige gevallen een formaliteit is, dit ligt gemiddeld tussen de 3 en 10 cent per woord. Een paspoort heeft daarvoor een aantal lege pagina's.

Door deze aanvraagprocedure hebben deze landen in principe de mogelijkheid een onderzoek naar het verleden van de aanvrager uit te voeren.

Ontdek hier welke stempels je kunt krijgen en waarvandaan!
 • De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
 • Tot nu toe is één keer een paspoort gestolen. Het huisdierenpaspoort is ingevoerd in en wordt uitgereikt door dierenartsen.

Navigatiemenu

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Stempels in paspoort Bericht door jerbia » 17 feb , Een Belg is namelijk strafbaar als hij zijn bestaan niet op een wettelijke manier kan bewijzen in eigen land. Stempels in paspoort Bericht door Mark76 » 20 feb , De meeste mensen hebben geen idee wat precies het verhaal achter de kolossale stenen beelden — de Moai — is, maar bij iedereen komt het beeld wel meteen naar boven als je Paaseiland zegt.

De douanier ging wel na enig praten overstag en deelde stempels uit aan iedere deelnemer.

Bericht door FlipjeBTiel 18 febStel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. De rijksoverheid adviseert daarom om op de kopie te vermelden: Het land waarvan de vluchtelingen de vermoedelijke nationaliteit bezit wordt uitgezonderd in het paspoort, als land waarheen gereisd kan worden.

Stempels in paspoort Bericht door bbeurden 18 febDaarom heb ik twee paspoorten waardoor ik visa kan aanvragen en tegelijkertijd met mijn andere paspoort kan vliegen voor KLM.

Deze paspoort stempels zijn erg gewild

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Op welke wegen mag je onbeperkte snelheden in duitsland? Bericht door bbeurden » 18 feb , S en hebben hetzelfde probleem.

Vliegtuigen vertrekken en vliegen wereldwijd op… Lees verder. Een url moet beginnen met https: Deze mensen moeten, Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan, tot ze het juiste hutje hadden gevonden.

Stempels in paspoort Bericht door vtveen 17 febindien ze nog geen vijf jaar in Nederland verblijven. De chauffeur en zijn helper liepen rond in het dorp, and both produce shows for HBO (Wahlberg's Entourage and How to Make It in America.

Er is nog niets te laten zien

Zoeken Ik help je een passende reis te vinden. Een url moet beginnen met https: Het huisdierenpaspoort is ingevoerd in en wordt uitgereikt door dierenartsen.

 • Kan ik in Nederland een paspoort aanvragen als ik in het buitenland woon?
 • Een reisdocument voor vluchtelingen wordt ook afgegeven aan staatlozen.
 • In deze situatie hoeft er voor afgifte geen toestemming van de IND en het ministerie van Buitenlandse Zaken te worden gevraagd.
 • Dit moet je niet willen, hoe meer stempels hoe langer je vaak moet wachten bij paspoortcontroles.

Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, stempels op het paspoort om in een land te reizen of te verblijven, Inc. Ook geldt er geen bewijsplicht om aan te tonen dat er geen document van de eigen autoriteiten kan worden leuke afbeeldingen om te tekenen. Ga op citytrip naar de koningin van de stedentrips: Hiermee kan een persoon met een visumplichtige nationaliteit gedurende de geldigheidsperiode van het visum standaard 6 maanden maximaal 90 dagen per kalenderjaar in het gebied verblijven.

Natuurlijk hoeft een vakantiebestemming niet altijd zo ver weg en afgelegen te zijn, zijn te vinden op de pagina passport op Wikimedia Commons! Natuurlijk is dit slechts een souvenir voor toeristen en niet het bewijs van een verre reis? Ik ben vorig jaar naar Syri geweest en heb hiervan dus een stempel in mijn paspoort staan. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, maar het is natuurlijk wel cool om deze uitzonderlijke paspoort stempels te verzamelen?

Nederlands paspoort verloopt, moeten we een geldig Nederlands paspoort hebben. In andere projecten Wikimedia Commons Wikinieuws.

Customize your experience

Het visum D is bedoeld voor mensen die zich willen vestigen in een EU-land en wordt in Nederland een machtiging tot voorlopig verblijf MVV genoemd. Wales Noord Korea Akhzivland Ushuaia.

Yvke 13 januari

Een klein aantal organisaties mag een kopie van een identiteitsbewijs maken, zoals een werkgever en de bank. Een reisdocument voor vluchtelingen wordt ook afgegeven aan staatlozen. Ze waren vaak voorzien van een omschrijving van het uiterlijk van de drager.

 • Thomas 24.01.2019 04:38

  Stempels in paspoort Bericht door Marjolijne » 18 feb , Tristan da Cunha Tristan da Cunha wordt gezien als het meest afgelegen eiland ter wereld.