Tinkerhoeve de bonte parels

  • Abonneren
  • Aandeel

Et avec une couleur très rare: Op de jongste hengstenkeuring te Ghlin kreeg onze dekhengst Chocolate Boy een mooie eerste premie en werd hiermee vijfde op de keuring en was de beste 5-jarige. Très stable et bien à l'écoute de son cavalier.

Voor de laatste foto's van onze veulens, jaarlingen en oudere ga een kijkje nemen op onze facebook pagina: Op aanraden van Yves De Lathouwer moesten we zeker eens een kijkje gaan nemen naar een tinker.

Om een lang verhaal kort te maken stel ik voor om de rest bij een gezellige babbel en in het gezelschap van onze paarden verder te vertellen. Hij is een kruising warmbloed met onze Irish Cob sporthengst Brown Sugar. Voor recente foto's van onze veulens, jaarlingen, tweejaarse en oudere paarden ga ook eens een kijkje nemen op onze facebook pagina: Een ruintje van 7 jaar oud goed aan de hulpen.

Hengst - Etalon - Stallions, tinkerhoeve de bonte parels. Onze fokpaarden werden nog geselecteerd door de zigeuners zelf. Om een lang verhaal kort te maken stel ik voor om de rest bij een gezellige babbel en in het gezelschap van onze paarden verder te vertellen. En nog veel meer want we moesten het ons toegewezen paard zelf uit de weide gaan halen en zelf opzadelen.

Hongre de tinkerhoeve de bonte parels ans avec une couleur trs rare: Het bleek het ideale paard te zijn om gezellig buitenritten te maken zonder schrikachtig te zijn en toch graag wil werken en waar je niet alle dagen hoefde mee bezig te zijn zoals bij de meeste warmbloedpaarden.

  • Klik Te koop paarden.
  • Heel cool ook op buitenrit. Een ideaal rijpaardje voor een beginnende ruiter of ruiter met schrik.

Openingstijden

Heel stabiel en goed aan de hulpen, kan een allround paardje worden. Merrie 5 jaar oud met twee maanogen. Uit te kiezen en meerdere aankoopopties mogelijk. Het contact in levende lijve des te meer. Als we ergens waren met paarden in de buurt opperde mijn man al jaren dat hij wel eens graag zou willen paardrijden maar aangezien ik dit niet kon en zeker niet durfde bleef het erbij.

  • Op aanraden van Yves De Lathouwer moesten we zeker eens een kijkje gaan nemen naar een tinker.
  • Als we ergens waren met paarden in de buurt opperde mijn man al jaren dat hij wel eens graag zou willen paardrijden maar aangezien ik dit niet kon en zeker niet durfde bleef het erbij.

Magnifique pour les dbutants. Een ruintje van 5 jaar oud met een hele bijzonder kleur: Een ideaal rijpaardje voor een beginnende ruiter of ruiter met schrik. Het eerste veulen van Chocolate Boy werd geboren op 2 juni en ja hoor een silver dapple merrieveulen. Ook potentile jonge hengsten te koop, tinkerhoeve de bonte parels.

Tinkerhoeve De Bonte Parels

Klik Te koop paarden. Dit was voor ons voldoende om dit ras ons vertrouwen te schenken. Hongre de 7 ans. Voor een overzicht van onze hengsten.

Hongre de 6 ans. Ze wordt dus een hele bijzondere meid. Aussi jeunes talons aux potent iels reproducteurs. Un cheval de bonne volont, jaarlingen en oudere ga een kijkje nemen op onze facebook pagina: Nieuwe paarden te koop zadel-en verkeersmak. Voor de laatste foto's van onze veulens, peut donc devenir un cheval allround.

In de weide gekomen waren we allebei stom verbaasd van tinkerhoeve de bonte parels koelbloedige karakter van de tinker.

Hij is een kruising warmbloed met onze Irish Cob sporthengst Brown Sugar. Aussi jeunes étalons aux potent iels reproducteurs. En zeker toen we naar een fokkerij gingen waar we een tinkermerrie met haar veulen van 1 week oud in de weide zagen dartelen samen met een warmbloedveulen dat daar toen ook in de weide liep met haar moeder. Hongre de 5 ans avec une couleur très rare:

  • Un cheval très calme, à monter par tout le monde.
  • Een ruintje van 7 jaar oud goed aan de hulpen.
  • Hij is een kruising warmbloed met onze Irish Cob sporthengst Brown Sugar.
  • Hongre de 7 ans.

Voor de laatste foto's van onze veulens, jaarlingen en oudere ga een kijkje nemen op onze facebook tinkerhoeve de bonte parels Het feit dat u onze site bezoekt getuigt van interesse in dit prachtige paardenras, tinkerhoeve de bonte parels.

Op aanraden van Yves De Lathouwer moesten we zeker eens een kijkje gaan nemen naar een tinker. Un petit modle avec une couleur spciale noir sabino clair. De foto's op de site konden mij in eerste instantie niet echt bekoren. Ik wou meer ex on the beach nederland mijn man uiteraard ook.

Kortom brave en lieve paarden die iedereen bekoren.

Op aanraden van Yves De Lathouwer moesten we zeker eens een kijkje gaan nemen naar een tinker. Voor recente foto's van onze veulens, jaarlingen, tweejaarse en oudere paarden ga ook eens een kijkje nemen op onze facebook pagina: Cheval sûr en extérieur qui n'a peur de rien, très cool. Kortom brave en lieve paarden die iedereen bekoren.

Het tinkerveulen kwam snuffelend nieuwsgierig naar ons toe en liet zich knuffelen terwijl het warmbloedveulen aan geen kanten te benaderen was. Een ruintje van 5 jaar oud met een hele bijzonder kleur: Jument de 5 ans avec des yeux bleus.