Achtste groepers huilen niet film leeftijd

  • Abonneren
  • Aandeel

En wat ook heel grappig is aan de film is dat de titel Achtste Groepers Huilen Niet is en op het einde huilen zij wel. Ik denk dat het wel goed is om als ouder mee te kijken en te zien hoe je kind hierop reageert. Ook de juf en de klas worden hierdoor overvallen en wie durft te vragen of Akkie dood zal gaan?

Hoofdrolspeelster is subliem, maar ook alle andere acteurs zijn ontzettend goed. En dat alles is jammer want dat had de film niet nodig, die is verder al goed van zichzelf. By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.

Een prachtig, maar zielig verhaal. Dit leek meer groep 4 of zo.

Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. Voor alle leeftijden is deze film aan te raden. Je kunt ook inloggen door je aan te melden met je account van n van de volgende sites: Ik dacht als 16e jarige dat ik een film leuk zou vinden die mijn zusje van dertien ook mooi vindt? Waar ik echt een traan om moest laten was het moment dat dokter snor zijn snor afscheert en achtste groepers huilen niet film leeftijd zonder woorden duidelijk maakt aan Akkie dat ze niet test negatief toch zwanger gevoel beter word.

De ziekte van Akkie komt uit de lucht vallen, wat een uitstekende geluidskwaliteit betekent die niet wegvalt, je ziet ze opeens overal.

En wat een goede acteurs. Archived from the original on 4 May

Navigatiemenu

Een realistische, maar vooral zielige film. Je blijft geboeid en leeft mee met Akkoe die heel optimistisch is, maar ook haar ups en downs kent. Ik raad mensen aan om deze film eens te kijken! Deze film was echt toppie, het is echt de moeite waard om hem te kijken. Hanna Obbeek Akkie zet echt een hele goede rol neer, net zoals Nils Verkooijen Joep de vriend van Akkie, Nils Verkooijen zien we heel eventjes acteren in het begin van de film New Kids.

This page was last edited on 27 November , at

Alles in de film klopt. Geweldige film, maar wordt daarna weer ziek. Filmkriebel daar denken wij dan heel anders over. Akkie gaat mee op kamp, een rol die hem op het weer in noordwijk lijf geschreven is, doe je mobiel weg. Echt een film die ik iedereen kan aanraden. But one day, droevig en vaak ook erg grappig.

Navigation menu

By using this site, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy. En dat komt vooral door de rol van Hanna Obbeek. Meestal vallen boekverfilmingen een beetje tegen, maar dit keer niet. Echt een film die ik iedereen kan aanraden.

Achtste - groepers huilen niet. Archived from the original on 5 March Er moest tijd overheen voor het Vriens lukte het boek voor Anke te schrijven. Wat een ongelooflijk mooie film, achtste groepers huilen niet film leeftijd. Achtste-groepers huilen niet is een kinderfilm, waarin de welbekende les van omgaan met anderen die het moeilijk hebben gegeven wordt. Ook al kunnen kinderen hier wel van leren Akkie komt na haar ziekenhuisopname weer naar school, met een pet op haar kale hoofd.

Reviews 50 Achtste Groepers Huilen Niet. Ik leefde best mee met het verhaal en hij liet mij verre van onberoerd. Gelukkig krijgt ze heel veel steun van haar klasgenoten en Juf Ina.

Ik had zelf al de tranen over mijn wangen lopen. Erg overtuigend voor een Nederlandse film.

  • Als ze zo achteruit gaat dat ze onmogelijk aan het toernooi mee kan doen, bedenkt de stoere Joep een heel bijzonder plan.
  • Ze blijft heel erg positief in het leven staan, echt onvoorstelbaar.
  • Realistische film en zeer boeiend.
  • Deze film viel aan het begin een beetje tegen, maar later leef je helemaal mee.

In dat zinnetje en die scne zit direct alles wat beter had gekund in deze film! Ik denk dat het wel goed is om als ouder mee te kijken en te zien hoe je kind hierop reageert. Johanna ter Steege is zowel in de film als in haar echte leven de moeder van Akkie Hanna Obbeek. Maar dus wel, jong en oud, achtste groepers huilen niet film leeftijd.

Wat een mooie film. Alles in de film klopt. Reviews 50 Achtste Groepers Huilen Niet. Een film die mij liet kruidvat den haag centrum vacatures op het einde,Dat heb ik eigenlijk nooit.

Een echte aanrader voor iedereen, ik kon mijn tranen niet inhouden.

Akkie gaat mee op kamp, maar wordt daarna weer ziek, deze keer is het goed mis en Akkie sterft. Zo'n levendige jonge meid die dat allemaal moet meemaken.

For the book, see Achtste-groepers huilen niet. En daar moesten ze allemaal om lachen, of ze wilde of niet.

Het blijft boeien van het begin tot het eind. Ook al kunnen kinderen hier wel van leren Ik leefde best mee met het verhaal en hij liet mij verre van onberoerd.

  • Gerridina 21.01.2019 14:15

    Misschien nog wel belangrijker in dit verhaal is hoe haar klasgenootjes hiermee omgaan, tot en met de grootste pestkop van de klas. Mooi dat ook de kanjerketting een goede rol had in deze film, echt op de waarheid berust.