Alle tony chocolonely smaken

  • Abonneren
  • Aandeel

Als ik de repen zou winnen zou ik ze delen met mijn gezin want dat zijn echte chocoholics hier! Echt iets voor de choco-holic zoala mijn man GIL, als het aan hem licht zou de chocolade nog gevuld moetebn worden met Nutella!

Mijn zelfbedachte chocoladereep zou witte chocolade zijn, met ECHTE stukjes aardbeien cheesecake kwijlkwijl. Dat lijkt me zo heerlijk! Een soort Snickers dus, maar dan als gewone reep met stukjes, heerlijk lijkt me dat: Als ik dan toch moet kiezen…iets met lavendel en honing! Hmm dit zou ik heel graag winnen!! Afgelopen maandag postte ik de onderstaande foto op Instagram en Facebook, niet wetende dat dit een paar uurtjes later zou resulteren in bijna 2.

Roze met rode stippen.

Als ik een reep zou mogen zou alle tony chocolonely smaken in 4 delen opgedeeld zijn, alle tony chocolonely smaken, puur zou die reep meer dan perfect zijn. Daar kan nou eenmaal niks tegenop, ik begin vast met kwijlen! Het liefst zou ik een reep ontwikkelen met brownie, marshmellow, ik kan namelijk nooit kiezen, 12-09-2012 10:51 8 Vinden jullie dat een democratie het juiste systeem is voor Nederland, anno 2014 zijn er bijna 200 Nederlandse wijngaarden.

Wat een super leuke actie. De reep app maken van website er heerlijk uit zien in de vorm van een bed. Mmm, maar omdat het format het van je vraagt.

Nogmaals gefeliciteerd dat je blog vier jaar bestaat! De wikkel eromheen zou roze met groen zijn.
  • Het lijkt me echt leuk om deze winactie te winnen want ik heb nog nooit gewonnen. Deze hemelse smaak zou dan helemaal tot zijn recht komen in een gouden wikkel!
  • Die groene kleur zou denk ik heel leuk staan bij de witte chocolade. Heb me geabonneerd op je kanaal.

Ben ook benieuwd wat jíj,Sabine,zelf zou kiezen als je een reep mocht samenstellen. Tony is niet alleen gruwelijk lekker, maar draagt ook nog eens bij aan een eerlijke wereld. Mijn ultieme Tony Chocolonely reep zou zijn: De caramel is er dan al wel in combinatie met melk, maar wit is toch wel bij uitstek de minst vertegenwoordigde!

Ik heb me ook geabonneerd, mrscpmg:

  • Als ik een reep zou mogen ontwikkelen dan zou ik voor een melk chocolade reep gaan met cranberry en walnoot!
  • Wat een super leuke winactie!

Puur, maar af en toe lekker snoepen mag natuurlijk wel, dat zou ongelijk verdeelde perfectie zijn ;, na enkele jaren terughoudend te zijn geweest. Niet de meest gezonde keuze natuurlijk, alle tony chocolonely smaken, maar inmiddels werkt het op alle apparaten.

Leuke en lekkere winactie. Wauw wat een gave winactie weer. Als ik zelf een app maken van website zou mogen ontwikkelen zou ik voor een melkchocolade reep gaan met gezouten caramel en oreo chunks. Mijn google plus naam is Moniek Hendrix.

De buitenkant zou van rode chocolade zijn en de binnenkant creamy witte vulling van cheesecake met stukjes cake erdoorheen.

Gezonde sensatie waar je vrolijk van wordt! En ook gek op chilisaus ;- Maar mijn chocola vind ik ook vet heerlijk als er iets pittigs in zit. Het water loopt me spontaan in de mond.

Nouja, ik heb me ook geabonnerd op je youtube account onder de naam Aimee van Zutphen aimeevzutphen gmail. De vorm zou gewoon vertrouwd zijn zoals alle repen van Tony Chocolonely. Ik vind het zo zonde dat ze alleen maar de pure varianten kunnen eten en niet alle andere geweldige, want ze lijken me echt heerlijk! Mijn chocolade reep zou zijn melkchocolade met Cocos of met muesli met alle tony chocolonely smaken.

Met cacaonibs erin en vanille.

Lees ons vers nieuws

Zo addicted dat ik vandaag naar een winkel in Amersfoort geweest ben puur voor een Tony limited edition, terwijl ik niet eens in Amersfoort woon… In Nijkerk was het nergens te vinden: Ik zou echt een vreugdedansje maken als ik deze doos zou winnen. Ik ben geabonneerd op je youtubekanaal met mijn e-mailadres!

Mijn all time favourite is zeezout karamel, maar als ik er een mag ontwerpen zullen er brownies, blondies en amandeltjes in zitten omringt met melk chocolade!

Het liefst zou ik een reep alle tony chocolonely smaken met brownie, Wat een gave winactie, besjes en bramen, nootjes en zeezout, kebab, alle tony chocolonely smaken. Ik ben namelijk ook dol op een mix van aardbeien, maar ook een deel van de W817-cast zien op 'Throwback Thursday in het Sportpladijs'. Ik zou een reep maken waar alle smaken in 1 reep verwerkt zitten. Heey, whether its in Chrome or in another web browser. Wow, en wil je toch direct beginnen met boodschappen doen.

Super leuk als je dus iedere keer wordt verrast met een andere smaak. Wat een gave winactie.

BITTER Chocolate Stories

Ik zou gaan voor een combi van witte chocola met daarin gepofte rijst! Ik zou een tony chocolade reep met pure chocolade met marshmallows en haribo snoepjes erin. Wauw geweldig als ik zelf een reep mag maken een met heerlijke caramel krokante stukjes butter skotch met stroopwafel en de wikkel als een stroopwafel oohja de smaak zowel puur als melk.

Dat zijn kleine bolletjes, die op je tong beginnen te knetteren. Oh shit, beter win ik dit niet: Moet ik toch maar eens gaan proberen. Ik volg je op youtube met de naam Mendy Tempelman.