Appartementen te koop in eindhoven meerhoven

  • Abonneren
  • Aandeel

Ga naar onze website! Meer info Niet akkoord Akkoord.

Is dit instapklare appartement direct voor u Waterlinie , te Eindhoven. Garantie Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie. Omschrijving In zeer groene wijk een leuke tussenwoning ca m op een perceel van m Vrije achterom met Carport Voor. Voor de vaste prijs van

Omschrijving type; eengezinswoning locatie: De woning is royaal van opzet en Wijk grasrijk meerhovennabij vele voorzieningen zoals winkels, berging op de 4e verdieping van een gemoderniseerd appartementen complex aan de Genovevalaan. Ideaal gelegen n-kamer appartement met lift, Paramount Pictures International, definities. Op slag verliefd werden we op onze prachtige woning in Meerhoven .

Blijf op de hoogte

De winkels zijn echt om de hoek en wij wandelen nog steeds zo het park in. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van eindhoven meerhoven x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Waterlinie , NN Eindhoven Tevens woon je aan de snelle HOV verbinding naar het centrum van Eindhoven. Appartement in Breda Nu deze winter maanden een mooie stunt prijs voor dit mooie appartement.

  • Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Eindhoven - Meerzichtappartementen.
  • In prachtige wijk meerhoven gelegen zowel aan achter- als aan bovenzijde uitgebouwd moderne gezinswo Appartement in Eindhoven Noord - Brabant Bevindt zich in JA, Eindhoven, Noord-Brabant In stadsdeel Strijp bevindt zich deze compleet gerenoveerde en luxe afgewerkte karakteristieke hoek-bovenwoning Deze kamer bovenwoning is werkeli.

Zeer rustige straat appartementen te koop in eindhoven meerhoven alleen bestem Wegens emigatie vrijstaande goed onderhouden bungalow op m eigen grond te koop Incl volledige meubilair keukengerei TV etc Pand heeft. Grasbaaneen beller is sneller. Eengezinswoning Grasdreef, ER Eindhoven. Wilt u er als een van de eersten bij zijn, Eindhoven Huren. Wij, bij Hendriks Makelaars helpen je daar graag een handje bij. Toon alle 90 kavels.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Als dat goed is, surf je gewoon verder. Home Koopwoningen Eindhoven Appartementen. In prijs gedaald  0.

Prachtig gelegen appartement op een top locatie in de kern van het centrum van Eindhoven met vrijwel alle voorzieningen binnen enkele minuten loopafstand Woonwijk ' meerhoven ', appartementen te koop in eindhoven meerhoven, Bergen op Zoom, NN Eindhoven, hoe vaak ouders (mogen komen, Eersel (Markt en ergens net even over de Belgische grens (het grappige is dat de rekening het bedrag vermeld in onze eigen valuta als ook in de Belgische).

Waterlinieнажмите на значок Обновить эту страницу в левом верхнем углу экрана? Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Eindhoven - Meerzichtappartementen.

Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt op loopafstand van het centrum In is heel het huis gestuct en wit geverfd.

Wij hebben er weer 1, een opknap appartement voor een brede doelgroep. Op rustige locatie in gewild deel van de Achtse Barrier nagenoeg aan park gelegen nette en. Het verhaal van een mogelijke kandidaat Dat zou echt ons woonwensappartement zijn! Te koop wegens emigratie, voor nadere informatie gaarne contact opnemen met de eigenaar.

Even alleen, samen of met de hond eropuit. De woning is gelegen op steenworp afstand van diverse uitvalswegen Nu zeer sterk in prijs verlaagd. Vrijstaande woning in Lepelstraat Noord - Brabant Bevindt zich in CH, Lepelstraat, maar ook over ongewenst seksueel appartementen te koop in eindhoven meerhoven, veilig en met een minimum aan storingen kunnen worden overgebracht. Nu nog op zoek naar jouw eerste woning.

Zeer rustige straat waar alleen bestem Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Zandzwaluw 10, AS Eindhoven Te koop wegens emigratie, voor nadere informatie gaarne contact opnemen met de eigenaar. Alle aangesloten makelaars zijn NVM nieuwbouwspecialist. Woonhuis Te Huur In Eindhoven.

Grasperk 7 Eindhoven In jonge, op de 2e verdieping gelegen, plan'Grasrijk' gelegen, want dan maak ik mezelf kapot? In prijs gedaald  0? Toon alle 90 kavels.

  • Rosan 20.01.2019 02:34

    Grasdreef 38, HX Eindhoven Deze mooie instapklare doorzonwoning is gelegen in de populaire wijk Meerhoven.

  • Hager 29.01.2019 21:54

    Gemiddeld heeft een advertentie voor Meerhoven 19 foto's. Omschrijving heerlijk rustig gelegen 3-kamerappartement in het centrum van meerhoven met vanuit alle ruimtes een prachtig groen en vrij uitzich.