Faber gashaard gaat steeds uit

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik heb een haard met waterreservoir! Zit er niet ergens een knop waarmee je dit kunt regelen?

Vul dan hier uw emailadres in. Inez den heeten 31 Jan Maar nu niet meer helaas. Verder heb ik de waakvlambrander, het thermokoppel schoongemaakt, en alle bedradingen en aansluitingen gecontroleerd. Mijn afstandsbediening doet het niet, wat te doen? Hoe waakvlam aan van Faber gaskachel.

Wij hadden dat probleem ook. Bleek de verwarming niet genoeg gevuld! Voor de waakvlam brandt het gas. Io heb een vraag over de moederhaard voorkant. Ik heb een Faber hestia en als deze warm is kan ik hem niet afzetten Gesteld op om .

Rendement van gashaarden

Sommige gaskachels hebben extra beveiligingen. Wie kan mij helpen? Nieuw gasregelblok van Faber geplaatst, kan nu mijn inbouwhaard niet meer op kleine stand zetten geeft nog een hoge vlam. Hoe kan glas uitnemen uit haard, we hebben een dode vogel opin onze gashaard zitten en moeten hem eruit halen maar weten niet hoe het glas uit te nemen?? Wouts op 03 November , Onvoldoende trek in de schoorsteen of onvoldoende danwel onregelmatige gasdruk kunnen ook de oorzaak zijn van uitval.

Dus wou ik hem opstarten, maar de rode knop krijg ik niet meer ingeduwd of gedraaid.

  • Het probleem is dat de waakvlam zonder oroblemen aangaat. De haard slaat dus even later uit.
  • Mijn dank is groot Gesteld op om

Goedenavond, ik heb een faber moederhaard. Zoeken Inloggen Registreren Help? Maar ik kan nergens een gebruiksaanwijzing vinden om het glas te reinigen, faber gashaard gaat steeds uit. Op het gebied van veiligheid is het natuurlijk vanzelfsprekend dat u kinderen uit de buurt moet houden van de gashaard. Ben net verhuisd en in mijn huidige woning staat dezelfde gaskachel als mijn vorige.

Wat kan er fout zijn in deze grandeur kachel.

Mogelijkheden gashaard

Leg om een goede verbranding te hebben het langtste houtblok achter, links en rechts in de lengte twee blokken zodat u een u profiel krijgt, in het midden een een M profiel en schuin overdwars naar het midden twee blokken.

Deze hangt nu los onderaan de kachel. Heb u geen gebruikshandleiding? Daarna was er ook echt een verschil van branden, een schone blauwe constante vlam ipv een gele..

Ik heb nu de kachelmantel gedemonteerd, zodat ik goed bij de spaarbrander kan komen, maar ik kan niet vinden hoe. Met alles aangesloten, de TTB dus in serie geschakeld tussen thermokoppel en gasblok, she wrote! Wie kan mij helpen. Daarna dezelfde knop keartslag draaien. Het schijnt dat de afstandbediening gereset moet worden, incl, faber gashaard gaat steeds uit.

Weet jij het antwoord?

Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet?? Het vuur vooraan werkt perfect. Waakvlam gaskachel steeds uit.

Als ik meer weet lat ik het u weten. Hallo, sinds faber gashaard gaat steeds uit een tweezijdige faberhaard. Waarschijnlijk is de waakvlam iets vervuild. Ik heb een tweedehands Westminster Brande 80 Faber gaskachel met houtblokken gekocht, maar hij werkt niet. Wie kan mij helpen.

Mijn siemens vaatwasser van bijna 4 jaar maakt sinds paar weken een zeer brommend geluid bij het starten. U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten.

Populair in Huishouden & Energie

Laat er een deskundige naar kijken. Kan dan deze niet direct weer aansteken Gesteld op om Hallo iedereen, Faber Athene gaskachel Het is weer zover de koude dagen komen eraan en net als vorig jaar laat de faskachel het weer afweten.

Hallo, Maak de schoorsteen in de kelder echt helemaal dicht met bv een goede afdekplaat. Nu blijft de pomp constant draaien zelfs nadat de thermostaat enige tijd afgeschakeld is. Hoe kan je het beste de drukgasveer vervangen van inbouwgaskachek faber?

  • Rosario 23.01.2019 22:40

    Heeft u een vraag over dit product?

  • Richella 01.02.2019 01:33

    Kun je de raampje van een gashaard weg laten??? Ik heb nu de kachelmantel gedemonteerd, zodat ik goed bij de spaarbrander kan komen, maar hoe kan ik de spaarbrander toch weer eigenhandig aansteken met een lucifers of gasaansteker?