Waar is het al nieuwjaar

 • Abonneren
 • Aandeel

Rovaniemi is vanuit Nederland en België goed te bereiken. Vroeger werd vooral geld gegeven. Had geen link gekregen, stond wellicht niet in de mailinglijst.

Liefs uit het koude Maastricht. Rovaniemi is vanuit Nederland en België goed te bereiken. Vlakbij Rovaniemi wordt er jaarlijks een groot feest georganiseerd. Lieve Zo leuk die reisverslagen! Geniet er maar van met jullie tweetjes en vanaf nu volg ik jullie avonturen!

De meesten echt geen enkel woord! Reizen is soms afzien, aanpassen, doen wat moet, in plaats van doen wat je wilt.

Lieve Piet en Marian, Wat fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn. In hedendaagse paganistische religies o! Bovenal willen we jullie bij deze een gezond, reislustig en avontuurlijk jaar toewensen en graag tot ziens in, waar is het al nieuwjaar. Daarover gaat ons volgend verslag. Later leek is dat dit het gevolg is van een "cupping" massage.

Je zou het niet verwachten en er ook niet snel aan denken, maar Madeira is een hele leuk en originele bestemming om Oud- en Nieuw te vieren.

Hmmm… Het kan maar zo. Voetbalhooligans gooien vuurwerk naar elkaar in Athene. Als dat niet een goed begin is van een nieuw jaar, weet ik het ook niet meer. Het evenement begint met een enorme fakkeltocht door de stad, gevolgd door een gigantische openlucht feest "Ceilidh" een traditioneel Keltisch feest met live-muziek en optredens door de hele stad.

Daarover gaat ons volgend verslag! Ik was wel supermoe en ik wilde eigenlijk gewoon naar huis gaan en slapen, maar daarvoor was ik natuurlijk niet terug naar Letland gekomen.

 • Heerlijk hebben jullie het en gaan jullie het krijgen ook met het zien van Angkor Watt, zo onwerkelijk mooi!! Niet verrassend misschien, maar New York City is de absolute nummer één als het gaat om Oud- en Nieuw.
 • Wij kijken er tenminste al weer naar uit om naar Uitwellingerga te gaan. In de aanloop naar middernacht zijn er enorme straatfeesten op Plaza Catalunya, de Ramblas en Plaza Reial.

Natuurlijk kun je in Barcelona feesten tot in de late uurtjes. Men bracht ze daarom ook offers, die men na het ritueel zelf opat en -dronk. Mensen staan er zij aan zij, de sfeer is er goed en koud ga je het zeker niet hebben.

De stad is tijdens de feestdagen magisch verlicht! Ook dit wordt rechtstreeks op waar is het al nieuwjaar uitgezonden. Ook voor jullie de allerbeste wensen voor. Maar dat is niet het enige wat er te doen is Vegas.

Nederlanders bedenken ivf-behandeling voor dood koraal

In Londen is alles mogelijk met de jaarwisseling. De week vóór Kerst zaten we een midweek in een nogal uitgestorven center parcs. Je bent in zíjn woonplaats, dus uiteraard komt de Kerstman ook nog even langs op het feest.

Het is best aardig maar zo bijzonder vind ik het niet. Maar er zijn een aantal koken voor mijn dochter lasagne die je een waanzinnige en uitbundig nieuwjaarsgevoel bezorgen? Melania Trump geeft rondleiding door versierd Witte Huis, waar is het al nieuwjaar. Hier dan eindelijk mijn langverwachte blog, verdeeld over twee posts, wat door bepaalde oorzaken enigszins korter is uitgevallen dan oorspronkelijk gepland was!

Hij is nu bijna in Dakar… We hebben een geweldige reis gehad, zoals 14.

Uit de bol in Tignes

Elk jaar ontstaat hier een 'partystraat' van ruim 2 kilometer lang; van de Branderburger Tor tot de Siegessäule Victory Colum met videoschermen, live muziek, optredens, licht shows en feesttenten. Toen we na 2 uur het museum verlieten werd ook de rugtas weer met rust gelaten, wederom geen controle. In plaats van eerst het verslag te lezen gelijk naar de foto's.

 • Lieve Piet en Marian, Wat is het weer fijn om thuis te zijn, en gelukkig dat de dagelijkse beslommeringen dan weer de overhand hebben, anders zou je je ook maar vervelen, We hebben genoten van jullie reisverslagen, we wensen jullie het allerbeste voor en zien elkaar waarschijnlijk op 9 jan.
 • Het gevoel van weggeweest te zijn maakt dus al weer snel plaats voor de dagelijkse invulling.
 • Veel mensen laten de kerstboom tot na Driekoningen staan.
 • De kinderen lagen lekker in hun eigen bedje en via de babyfoon en een of andere app op de tablet konden we ze in de gaten houden.

Een sneeuwdisco, sneeuwbar met warme drankjes en snacks. Geeft het begrip onthaasten een geheel nieuwe lading. Daarna hebben we spelletjes gespeeld waar is het al nieuwjaar ben ik met Eline naar het strand geweest om de honden uit te laten. Populaire clubs met uitbundige nieuwjaarsfeesten zijn bijvoorbeeld ROW14 en Opium. Ook was er een zaal met met schelpen ingelegde meubelen, waar is het al nieuwjaar, en verder allerlei zaken over de geschiedenis van het eiland Phu Quoc.

Het mooie van op reis gaan is ook weer het thuis komen? We wensen jullie heel fijne feestdagen en voor veel succes en plezier. In de kleuterschool staat de tekst voorgedrukt op de nieuwjaarsbrief.

Beste steden voor een knallend nieuwjaar!

Elk jaar komen op de Champs-Elysee vele mensen samen om het nieuwe jaar in te knallen. Als de Big Ben twaalf uur slaat, wordt er een kwartier lang het mooiste vuurwerk afgeschoten en barst het feest los. Zo kan je het nieuwe jaar op een unieke manier inluiden: De dagen zijn hier grauw.

Nou spreken die Vietnamezen zo goed als geen Engels. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 10 jun om En wel het Coi Nguan Museum: .

 • Benno 20.01.2019 15:48

  Er werd al op me gewacht met lekker eten en bier: De Franse hoofdstad mag niet in het rijtje ontbreken.