Zeilboot huren bij de kaag

 • Abonneren
 • Aandeel

Tochtjes naar deze locaties voeren je langs het luxueuze Warmond en het pittoreske dorpje Oude Wetering. Zorgeloos vaarplezier Onze bootverhuur garandeert zorgeloos vaarplezier, waarbij je niet opeens voor onverwachte kosten komt te staan. De ruimte in de kuip biedt veel bewegingsvrijheid en de hoogte van de kuip waarborgt de veiligheid aan boord.

Zo kan je midden in het centrum aanleggen bij een flink aantal horecagelegenheden met heerlijke terrassen in de zon en mocht je even pauze willen nemen van het varen, kan je bij verscheidene musea aanleggen om even de benen te strekken. Met veel of weinig wind is dit een heerlijke zeilboot. De kosten voor brandstof, schoonmaak en een vaarkaart zijn al bij de prijs inbegrepen.

Vaak gaat drukte ten koste van rust, maar het uitgestrekte landschap van de omgeving en de letterlijke zee van ruimte zorgen ervoor dat er geen tikkeltje rust verloren gaat door de bezoekers.

De meer dan tien plassen van de Kaag laten je geen moment in de steek, vaar vanuit deze plassen naar het grote Braassemermeer en de prachtige Westeinderplassen. Direct je boot huren. De boot waarin vele van u het zeilen onder de knie hebben gekregen.

Geen annulerings-kosten bij slecht weer. De rest van de bezoekers komen immers ook om te genieten van de uitzonderlijke rust, zeilboot huren bij de kaag. De bootverhuur in combinatie met de fijne jachthaven leent zich perfect voor een verjaardag, vrienden, ook dat motiveert en geeft bevrediging, want we hebben ons zelve veel onthouden. Zoek en boek je boot. BM 16m2 De boot waarin vele van u het zeilen onder de knie hebben gekregen.

Van sloep tot zeilboot Boot huren en varen op de Kaag. Dat laatste zal voor iedereen die er wel eens geweest is, niet als verrassing komen.
 • Voor gezinnen met kinderen is de Tirion een ideale zeilboot.
 • Oude Wetering is een fascinerend klein dorpje waar je vanaf het Braassemermeer zo doorheen vaart en waar je niets anders kan dan je ogen uitkijken. Het fenomenale natuurgebied dat zich uitstrekt van het Haarlemmermeer tot Leiden biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Zorgeloos vaarplezier

De boot waarin vele van u het zeilen onder de knie hebben gekregen. De Fly Tour is uitgevoerd met een torentuig. Het fenomenale natuurgebied dat zich uitstrekt van het Haarlemmermeer tot Leiden biedt eindeloos veel mogelijkheden. De Tirion is een boot voor de meer gevorderde zeiler. Het ontwerp van de Tirion is zo gemaakt dat het schip onzinkbaar en zelfrichtend is.

Met het mooi gelakte mahonie houten dek dek heeft de boot een authentieke uitstraling.

 • Er is oneindig veel te zien en te beleven in de regio, dus neem goed de tijd om ervan te genieten en schroom niet om de boot voor langer dan een dag te huren.
 • De kosten voor brandstof, schoonmaak en een vaarkaart zijn al bij de prijs inbegrepen.

Tirion 21 De zeileigenschappen van de Tirion zijn bijzonder te noemen. De Kagerplassen is het oudste watersportgebied van Nederland. Het fenomenale natuurgebied dat zich uitstrekt van het Haarlemmermeer tot Leiden biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Geen verborgen kosten Eenvoudige tourboot tot een luxe zeilboot of zeilboot huren bij de kaag - voor elk wat wils. De meer dan tien plassen van de Kaag laten je geen moment in de steek, vaar vanuit deze plassen naar het grote Braassemermeer en de prachtige Westeinderplassen.

Boot huren aan de kaag

De ruime kuip biedt plaats aan 4 tot 6 volwassenen en de kajuit is uitgevoerd met twee vaste slaapplaatsen. Van dobberen op het water tot sportief zeilen of suppen en van boottochtjes over de Leede tot tochten richting Leiden, het Braasemermeer of de Westeinderplassen.

BM 16m2 De boot waarin vele van u het zeilen onder de knie hebben gekregen.

De boot is voorzien van een rolfok en heeft klemmen voor de schoten vast te zetten. De meer dan tien plassen van de Kaag laten ex on the beach nederland geen moment in de steek, vaar vanuit deze plassen naar het grote Braassemermeer en de prachtige Westeinderplassen. Zo kan je midden zeilboot huren bij de kaag het centrum aanleggen bij een flink aantal horecagelegenheden met heerlijke terrassen in de zon en mocht je even pauze willen nemen van het varen, waarbij je niet opeens voor onverwachte kosten komt te staan, zeilboot huren bij de kaag.

Direct je boot huren. Zorgeloos vaarplezier Onze bootverhuur garandeert zorgeloos vaarplezier, kan je bij verscheidene musea aanleggen om even de benen te strekken? Het schilderijwaardige Kaageiland is de thuisbasis van de jachthaven en is samen het dorp Buitenkaag een van de meest bijzondere vaarlocaties.

Door de ruime en zelflozende kuip is het aangenaam verblijven. De boot is voorzien van een rolfok en heeft klemmen voor de schoten vast te zetten. Vaak gaat drukte ten koste van rust, maar het uitgestrekte landschap van de omgeving en de letterlijke zee van ruimte zorgen ervoor dat er geen tikkeltje rust verloren gaat door de bezoekers. De Tirion is uitgerust met een vaste kiel, dit maakt het een uiterst stabiele en veilige kielboot.

De ruime kuip biedt plaats aan 4 tot 6 volwassenen en de kajuit is uitgevoerd met twee vaste slaapplaatsen.

Met veel of weinig wind is dit een heerlijke zeilboot. Polyvalk De Polyvalk is bij uitstek de ideale huurboot, zeilboot huren bij de kaag. Onze website maakt gebruik van cookies: Het fenomenale natuurgebied dat zich uitstrekt van het Haarlemmermeer tot Leiden biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Niet eerder in een Fly Tour gezeild. Samen zorgen wij voor een fantastische ervaring. De Kagerplassen is het oudste watersportgebied van Nederland. Direct kijken of een sloep, zeilboot of SUP-board beschikbaar is op de dag en dat jij wilt varen op de Kaag. De ruime kuip biedt plaats aan 4 tot 6 volwassenen en de kajuit is uitgevoerd met twee vaste slaapplaatsen.

Het fenomenale natuurgebied dat zich uitstrekt van het Haarlemmermeer tot Leiden biedt eindeloos veel mogelijkheden. Zo kan je midden in het centrum aanleggen bij een flink aantal horecagelegenheden met heerlijke terrassen in de zon en mocht je even pauze willen nemen van het varen, kan je bij verscheidene musea aanleggen om even de benen te strekken. Zoeken in 't Fissertje. Geen verborgen kosten Eenvoudige tourboot tot een luxe zeilboot of sloep huren - voor elk wat wils.

Direct je boot huren? Tochtjes naar deze locaties voeren je langs het luxueuze Warmond en het pittoreske dorpje Oude Wetering. Binnen de vloot van de jachthaven vind je de luxe Van Wijk en sloepen, de fantastische Randmeer zeilboot, de kindvriendelijke Whaly motorboot en is er de mogelijkheid om een sportieve SUP-board te huren, zeilboot huren bij de kaag.

 • Christa 24.01.2019 15:27

  Lees hier meer over. Met veel of weinig wind is dit een heerlijke zeilboot.

 • Demiën 26.01.2019 02:48

  Dit maakt het optuigen wat makkelijker maar de boot zeilt er zeker niet minder om. Geen verborgen kosten Eenvoudige tourboot tot een luxe zeilboot of sloep huren - voor elk wat wils.