Gecondoleerd en veel sterkte

  • Abonneren
  • Aandeel

Beste Eric, Myrthe en Sharon Ik wens jullie veel sterkte toe met dit verlies. Ook namens mijn echtgenoot heel veel sterkte gewenst voor de komende tijd.

Beste Eric en kinderen ,wij zijn diep geschokt door dit overlijdensbericht. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst. Bart Heck Oud collega Diepenmaat. Vol ongeloof hoorden wij van dit vreselijk bericht.

Ook de rest van de familie. Ik wens jullie heel veel sterkte. Beste Eric en kinderen, Hier zijn geen woorden voor we wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode Rob en bep. Anny Wilmink collega Mirthe. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe bij dit grote verdriet en gemis? Tijdens gecondoleerd en veel sterkte vakantie kregen wij het trieste bericht te horen.

Ik wens jullie heel erg veel sterkte toe:
  • Jolande Hendriks oud klasgenootje en vriendinnetje Dr.
  • Ik had je graag persoonlijk willen condoleren, maar ben helaas niet in de gelegenheid. Angeline Gerrits Angeline Gerrits.

Stuur een kaartje...

Lieve Iric en de kinderen. Beste Eric, kinderen, familie en vrienden. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Lieve Eric, Ik wens jou heel veel sterkte met het verlies van Marja en heel veel kracht voor Myrthe en Sharon.

Wij wensen jullie heel veel sterkte en hopen dat jullie dit verdriet in de toekomst een plekje kunnen geven.

Lieve Eric,Mirthe en sharon, liefde en steun in dit loslaten van jouw vrouw en jullie moeder!!, paperback. Jolande Hendriks oud klasgenootje en vriendinnetje Dr. Beste Eric en kinderen ,wij zijn diep geschokt door dit overlijdensbericht. We wensen jullie heel veel sterkte met het overlijden van Marja. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Wij wensen jullie heel veel sterkte gecondoleerd en veel sterkte met dit groot verlies.

Voorbeelden van condoleance teksten

Oud leerkracht van Myrthe en Sharon. Ook heel veel sterkte aan alle anderen, die haar in hun hart hebben en met dit verlies een weg moeten vinden. Lieve Marja je was altijd een lieve en vrolijke collega. Eric, Myrthe en Sharon heel veel sterkte in deze voor jullie zeer moeilijke tijd.

Beste Familie van Marja, garage Diepenmaat. Tijdens onze vakantie kregen wij het trieste bericht te horen! Ongelofelijk wat er in jullie gecondoleerd en veel sterkte gebeurt is. Een verschrikkelijk en triest bericht om te horen en te lezen. Paul,Marloes, Ik wens jullie veel sterkte bij het dragen van z'n groot verlies. Danielle te Slaa oud collega, Gijs en Anne. Marja heb ik gekend als een zeer gedreven en fanatieke vrouw met het hart op de goede plek.

Toen ik het bericht hoorde, was dit een hele schok. Heel veel sterkte en kracht toegewenst met dit ongelooflijke verlies. Beste familie, Bij deze mijn oprechte deelneming met het verlies van Marja.

Beste Eric, Myrthe. Nogmaals heel veel sterkte met het verlies van Marja. Beste Eric, Ik wens je heel veel sterkte toe met dit onvoorstelbare verdriet. Wij wensen joukinderen en familie heel veel sterkte met dit grote verlies? Net weer aan het werk gegaan gecondoleerd en veel sterkte toen hoorden wij dit vreselijke nieuws. Voor mij was Marja altijd een spontane en goedlachse jonge vrouw, gecondoleerd en veel sterkte.

Wij wensen jullie allen heel veel sterkte toe. Lieve Marja je was altijd een lieve en vrolijke collega. Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd en veel kracht in de komende tijd.

Niet te begrijpen dat zo'n prachtig mens er niet meer is. Eric, Myrthe en Sharon heel veel sterkte in deze voor jullie zeer moeilijke tijd. In gedachten zijn we bij jullie. Nogmaals heel veel sterkte met het verlies van Marja.

Voor mij was Marja altijd een spontane en goedlachse jonge vrouw. Toen ik het bericht hoorde, Myrthe en Sharon veel sterkte de komende tijd. Eric, was dit een hele schok.