Hoe lang moet je loonstroken bewaren

  • Abonneren
  • Aandeel

Want u wilt niet dat iemand anders in uw privacy gevoelige documenten gaat rondneuzen. Wij adviseren om een papierversnipperaar te gebruiken of uw papieren te laten vernietigen door een gecertificeerd papiervernietigingsbedrijf. U wilt zo snel, veilig en zo goedkoop mogelijk van uw berg oude particuliere papieren af.

Na deze 5 jaar kan de Belastingdienst geen naheffing meer vorderen. Wilt u niet zelf uw papier versnipperen? Heeft u veel papier dat u wilt vernietigen? Alleen wil Ik daar bijblijven totdat ik zelf heb gezien dat het echt allemaal is vernietigd. Welke bewaartermijn geldt er voor uw privé administratie? Dank voor uw reactie en uw compliment.

De meeste mensen houden priv een papieren of digitale administratie bij? Het app maken van website belangrijk dat uw papierversnipperaar minimaal volgens DIN P-3 vernietigd, omdat de Belastingdienst tot maximaal 5 jaar een naheffing of aanslag kan indienen. Want wat is de oorzaak dat u zoveel papier in hoe lang moet je loonstroken bewaren heeft.

Het is wel raadzaam om een priv boekhouding bij te houden, dan worden het kleine snippertjes. Daarom raden we deze methode af.

Welke bewaartermijn geldt er voor uw priv administratie. Voor een uitgebreid advies over papierversnipperaars leest u hier onze koopgids.

Maar een getuigschrift, zoals een schooldiploma, dient u voor altijd te bewaren. Zoals oude overeenkomsten, formulieren, belastingpapieren, rekeningen en facturen, medische gegevens, verzekeringspapieren, autopapieren, aankoopbonnen, bankgegevens en andere privacy gevoelige informatie zoals dagboeken en persoonlijke brieven.
  • Schakel dan een gecertificeerd vernietigingsbedrijf in. Schakel dan een bedrijf in die gespecialiseerd is in datavernietiging.
  • De bewaarplicht van uw boekhouding is dus in feite 5 jaar. Laat uw persoonlijke papieren gecertificeerd vernietigen Wilt u niet zelf uw papier versnipperen?

Hoe persoonlijk papier veilig weggooien voor particulieren?

De kans is groot dat u er al eentje heeft staan. Bij veel bedrijven en instellingen kunt u tegenwoordig aangeven hoe u de post wilt ontvangen. Een shredder moet namelijk afkoelen na een bepaalde tijd te hebben versnipperd. U wilt zo snel, veilig en zo goedkoop mogelijk van uw berg oude particuliere papieren af.

Dank voor de info op deze site. Ik heb een paar verhuisdozen met vertrouwelijke documenten die ik wil laten vernietigen door een gespecialiseerd bedrijf. Een gratis manier om van uw papieren af te komen is de openbare oud papiercontainer.

We helpen u hier graag bij. Beste Richard, per email. Stel uw vraag bij het desbetreffende datavernietigingsbedrijf om te horen wat de mogelijkheden zijn. Sommige mensen gieten hier chemicalin bij om het papier goed op te laten lossen. Maar hiermee loopt u wel een risico.

Berichtnavigatie

Laat uw persoonlijke papieren gecertificeerd vernietigen Wilt u niet zelf uw papier versnipperen? Dit wordt een naheffingsaanslag of navorderingsaanslag genoemd. Want wat is de oorzaak dat u zoveel papier in huis heeft? Dan kunt u natuurlijk ook het papier gebruiken om uw open haard of barbecue mee aan te steken.

Op onze andere hoe lang moet je loonstroken bewaren kunt u advies vinden voor papierversnipperaars. Deze methode kunt u gebruiken voor het onleesbaar maken van enkele papieren! Dat is papieren post? U wilt zo snel, veilig en zo goedkoop mogelijk van uw berg oude particuliere papieren af. Zowel particulieren en bedrijven kunnen gebruik maken van deze dienstverlening, genaamd papiervernietiging of archiefvernietiging.

Het is dus voor uw eigen bestwil om een financiële administratie bij te houden van 5 jaar. Dank voor de info op deze site. Schakel dan een bedrijf in die gespecialiseerd is in datavernietiging.

Bij sommige bedrijven kunt u inderdaad zien dat het papier wordt vernietigd.

Hoe persoonlijk papier veilig weggooien voor particulieren, hoe lang moet je loonstroken bewaren. Het risico is simpelweg te groot dat uw persoonlijke informatie in verkeerde handen valt. Ons advies is om hier eigenlijk niet voor te kiezen.

Maar u bent als particulier niet wettelijk verplicht om dit te doen. Dank voor de info op deze site. Schakel dan een gecertificeerd vernietigingsbedrijf in. Voor een uitgebreid advies over papierversnipperaars leest u hier onze koopgids.

Voorkom dat u dweilt met de kraan open. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Of bekijk direct 10 goede papierversnipperaars voor vertrouwelijke papiervernietiging. Laat uw persoonlijke papieren gecertificeerd vernietigen Wilt u niet zelf uw papier versnipperen?

Wilt u niet zelf uw papier versnipperen, hoe lang moet je loonstroken bewaren. Zoekt u naar een efficinte manier om papier te vernietigen.

Deze methode kunt u gebruiken voor het onleesbaar maken van enkele papieren. Als u veel verhuisdozen, kratten of boodschappentassen vol met vertrouwelijk papier heeft om te vernietigen gaat het u veel tijd kosten om zelf alle documenten te versnipperen met een shredder?

  • Carianne 22.01.2019 02:31

    Maar maakt u shredder stroken of snippers van papier? Daarom raden we deze methode af.