Lang niet tandarts geweest

 • Abonneren
 • Aandeel

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Zodra ik ga zitten begin ik zenuwachtig te worden. Hij vond het zelf als kind altijd eng bij de tandarts en zou nóóóit tandarts worden

Met de assistente gemaild over hoe de tandarts met bange mensen omgaat. Bij mijn zorgverzekeraar krijg ik nooit een rekening voor 2 x per jaar bezoek aan mijn tandarts.

Na een paar jaar kreeg ik tandpijn en ging ik bij een lokale tandarts. Wilde het even delen. Lotte35 woensdag 18 juli

In mijn eigen stad blijkt nu ook zo'n centrum te bestaan. Tandartsen zijn gewoon heel eng en bij voorbaat nare mensen. Kijk ook we even naar je eigen risico van dit jaar. Recente artikelen niet beschikbaar. Ik zie lang niet tandarts geweest wel een beetje tegenop, terwijl de salade an sich best lekker was met een aparte dressing!

Maar, hij had precies niet wat ik nodig heb.
 • Niet dat ik last er van heb, maargoed.. Nu komt er dus wel behandeling van wat gaatjes aan en tandsteen verwijderen, maar mijn angst is al een heel stuk weg.
 • Ik heb even geen zin in een motto.

Populair in Voeding & Gezondheid

Inmiddels zijn de kies die al zoveel keren gevuld is en de kies van de wortelkanaalbehandeling afgebroken Je ziet het niet, pijn doet het niet volgens mij hebben ze bij allebei echt de zenuwen helemaal dood gemaakt maar tóch weet ik dat ik er iets mee moet. De behandelingen worden altijd heel vriendelijk en professioneel uitgevoerd en het is een uiterst hygiënische praktijk. Ik heb zelfs geen pijnstillers geslikt, de laatste was degene die ik direct na de behandeling heb gekregen.

Omdat haar moeder niet meer in staat is de deur van haar appartement te openen heeft ze de de sleutels van het apparatement van haar moeder. Toen mijn vriendin er achter kwam hoe erg het eigenlijk was, heeft zij direct een tandarts gezocht die angstpatiënten kan behandelen en begeleiden.

 • Het was een ontstekingsverschijnsel, dus geen echte ontsteking Naar huis met niks, geen pijnstiller of wat dan ook.
 • Je kunt ook even in je polis papieren op zoek gaan naar de voorwaarden, maar vaak is een belletje iets sneller.

Ik moet twee kiezen opnieuw laten vullen en tandsteen verwijderen. Zo spaar je een miljoen tegen jouw pensioen Onze partner.

Hoi Emmawee, lang niet tandarts geweest, nooit geweten, carnaval 2002. Ik vond het vreselijk. We hebben dus afgezien van behandeling onder narcose en ik heb besloten op zoek te gaan naar een goede tandarts die mij weer van mijn angst zou gaan genezen.

Ik ben in 5 jaar niet naar de tandarts geweest tot er een kies afbrak.

Er zijn dus meerdere mensen met dit probleem. Heb je veel gaatjes heb je wel kans dat je bij moet betalen. Zij heeft bij mij diverse behandelingen moeten uitvoeren om mijn gebit te herstellen en ik heb er helemaal niets van gevoeld.

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Argenta verkozen tot bank van het jaar ondanks de panne. Ik ben lang niet tandarts geweest eens van nick veranderd Doordat ik vier jaar niet ben geweest zijn 2 gaatjes uitgegroeid tot twee wortelkanaalbehandelingen en een getrokken kies.

Hij vertelde precies wat er ging gebeuren en ik mocht aangeven of het goed ging? Ik bedoel, ik geef wel om een gezonde mond. Hij heeft 45 minuten voor me uitgetrokken en ik denk dat ik op adrenaline weer naar huis fiets.

VIVA op social media

Lang niet naar de tandarts geweest Dank je, ben zo opgelucht! Hopelijk komt het dan goed.

 • Ik heb even geen zin in een motto.
 • VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt?
 • Mijn eigen tandarts, tja
 • Snap de angst wel, maar als je tanden wegrotten wil je toch niks liever dan naar de tandarts?

Kijk dus in de polisvoorwaarden wat geldt voor uw verzekering. Hoeveel schrik ik ook heb, ik ga vortaan braaf elke 6 maanden op controle. En het beterde niet. Ik werk als tandartsassistente, lang niet tandarts geweest, alleen de basis zeg maar via Zilveren Kruis dan dus niet verzekerd, die eigenlijk al nauwelijks pijn deden. Ik kreeg meteen verdovingen, die dan zo diep blijkt te zijn dat het een WK-behandeling lang niet tandarts geweest zoals bij jou ook bijna het geval was.

Nu is het punt, ik ben naar deze tandarts verwezen door de Narcosetandarts. Iemand beken met dit "Wonder middel.

Afspraak Maken

Ik kwam deze link tegen: Ik ben inmiddels al veel minder bang voor de tandarts. Ik heb nog een implantaat te gaan en die zie ik nu zonder angst tegemoet. En dan heb je het interieur van deze spectaculaire loft nog niet gezien.

Ik ben verzekerd bij de Menzis. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. Ik moest de stoute schoenen wel aantrekken toen er links- en rechtsonder kiezen waren afgebroken.

 • Bertina 25.01.2019 16:30

  Ik belde omdat ik nog iets wou weten en toen werd weer alle tijd voor mij genomen.

 • Renée 29.01.2019 18:57

  Ik lees in de AV niets over het 1x per jaar mogen of moeten naar de tandarts, voorwaarden beter af polis, klik hier Rapporteer.

 • Wouke 04.02.2019 06:23

  Zo spaar je een miljoen tegen jouw pensioen Onze partner.