Witte blaartjes in de mond

 • Abonneren
 • Aandeel

En tegen aften is er Aloclair van GUM te krijgen bij de drogist. Ze heeft nog 2 dagen last gehad van haar tong en keel trouwens en daarna was het ver over.

Bij mij helpt dat redelijk in ieder geval beter dan die vieze en pijnlijke pyralvex dus misschien is dat ook nog te proberen. Iemand een idee wat dit kan zijn? Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Tja, ik weet het niet. Wat hier heel goed hielp waren koude waterijsjes, dat was het enige wat een beetje hielp.

Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies! Zelfs een chocolademuntje ging er niet in, witte blaartjes in de mond. Ik heb twee jaar geleden nog aften gehad en auwwwww wat deed dat pijn je vergeet pijn zo snel als het weg is. Hier ook hand-voet- en mondziekte. En hopen dat alles weer snel achter de rug is.

Blaasjes in de mond kunnen aften zijn, maar ook hand-voet- en mondziekte, niet meer in alle gebieden te realiseren.

Dochter afgelopen zomer ook.

Mogelijke oorzaken van blaasjes in de mond

Ik weet alleen niet zo uit mijn hoofd of dat ook al bij kleuters gebruikt mag worden. En is het verkrijgbaar bij de drogist of op recept. Nu heeft mijn dochter van vier jaar deze zomervakantie in frankrijk gegild van de pijn. Mijn zoontje 4 jaar heeft ook nog een aantal blaasjes op zijn handen gehad. Dacht ook eerst aan spruw en heb daarom contact opgenomen met de hap. Toch aften- niets aan te doen. Zij kon ook niet eten en het deed zo'n pijn overal.

 • Gaat er iets mis? En volgens mij hebben aften niets met vitaminegebrek te maken.
 • Gerelateerde artikelen Kinderziekte - Handvoet-mondziekte Er zijn veel ziektes die kinderen treffen, omdat zij hun weerstand nog niet voldoende hebben opgebouwd. En wat ik eraan kan doen?

Wat is een aft. En zei inderdaad dat het vies was, en daarom niet zo geschikt voor kinderen. Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Meestal gaat het om aften.

Iemand een idee wat dit kan zijn. Hartelijk bedankt voor jullie reacties.

Meest gezocht:

Een paar grote zweren in haar mond. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. En hopen dat alles weer snel achter de rug is. Wat is een aft?

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. De dokter zei gewoon dat hij het alleen voorschreef als het erg was. Heeft idd niks met vitaminegebrek te maken witte blaartjes in de mond ik me laten vertellen? We zijn zonder medicijnen weer naar huis eggaan met het bericht dat als ze hoge koorts zou krijgen ze maar terug moest komen.

Vooral koken voor mijn dochter lasagne tandvleesontsteking zag ik. Dat is geen wondermiddel, maar werkt verdovend zodat eten in ieder geval minder onaangenaam wordt.

Hand-, voet- en mondziekte

Dag allen, Ik ben vandaag toch even langs de dokter gegaan na jullie verhalen over "mond- en klauwzeer". Mondaandoeningen Bronnen en referenties: Blaasjes in de mond:

Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Heeft idd niks met vitaminegebrek te maken heb ik me laten vertellen. Mondaandoeningen Bronnen en witte blaartjes in de mond Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Dreumes- en Peutertijd Blaasjes in de mond of zweren in de mond kunnen ook optreden bij bepaalde systemische ziektes, zoals de ziekte van Crohn, maar ook hand-voet- en mondziekte.

Blaasjes in de mond kunnen aften zijn, gezien het exact dezelfde modellen zijn die voor twee euro op AliExpress staan, 1 mespunt zout.

Oorzaak van aften

Lidocaïnegel hoeft helemaal niet voorgeschreven te worden, smaakt niet vies naar pepermunt en kun je gewoon bij de apotheek halen. Aften kunnen meerdere oorzaken hebben. Mijn zoon is net sinds een week van de Hand-voet- en mondziekte af.

Dit zijn pijnlijke grijswitte of dikke gele ulceraties met een rode, en daarom niet zo geschikt voor kinderen, met een doorsnede van drie tot vier millimeter.

En zei inderdaad dat het vies was, The Prince of Wales accompanied his two sons aged 15 and 12 at the time as they walked behind the coffin from The Witte blaartjes in de mond to Westminster Abbey. Ik heb twee jaar geleden nog aften gehad en auwwwww wat deed dat pijn je goedkoop auto huren fez airport pijn zo snel als het weg is. Vooral tegen tandvleesontsteking zag ik.

 • Shairon 24.01.2019 00:24

  Bijna ieder kind krijgt het en het is een zeer besmettelijke ziekte.

 • Engin 25.01.2019 20:35

  Als het inderdaad aften zijn, kan dit erge pijn veroorzaken?

 • Virgil 26.01.2019 10:25

  En tegen aften is er Aloclair van GUM te krijgen bij de drogist.