Duo inburgering examen buitenland uitslag

  • Abonneren
  • Aandeel

Kennis van de Nederlandse Maatschappij: Wat is het inburgeringsexamen?

Examenonderdelen waarvoor u bent geslaagd, blijven geldig tot u bent geslaagd voor het hele examen. Voordat u naar Nederland komt, doet u eerst het basisexamen inburgering in het buitenland.

Oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt: Geslaagd voor het examen. Nederlandse vertegenwoordiging Dit is de Nederlandse ambassade of het consulaat. Het diploma baccalaureaat bevat het vak Nederlands als eerste of tweede taal én u hebt een voldoende behaald voor dat vak. U neemt zelf contact op met de Nederlandse vertegenwoordiging in dit land.

In n van de volgende situaties hoeft duo inburgering examen buitenland uitslag examen te doen: U bent niet verplicht gebruik te maken van het oefenpakket. U hebt de Turkse nationaliteit of bent een familielid van iemand met de Turkse nationaliteit die verblijfsrecht heeft in Nederland! U doet dit examen op papier. Ontheffing vanwege bijzondere individuele omstandigheden Als u denkt dat u door heel bijzondere persoonlijke omstandigheden het examen niet kunt halen, dan geeft u dit aan in het aanvraagformulier.

Is er geen Nederlandse vertegenwoordiging in beide landen? Lees meer over vrijstelling. In het PDF-bestand staat voor welke onderdelen u bent geslaagd.
  • Meer informatie over de voorbereiding op het examen vindt u op de website Naar Nederland.
  • Dit geldt voor de volgende familieleden:

Waar maak ik het basisexamen inburgering in het buitenland?

Wat kan ik doen als ik het examen niet kan halen? Vraag aan de gemeente wat u moet doen. Examen doen Deze film gaat over het inburgeringsexamen. Dan moet u deze examens halen: U kunt dit PDF-bestand meesturen met uw mvv-aanvraag. Hebt u de brief niet meer? Ook als u geestelijk bedienaar bent moet u dit doen.

  • Voordat u naar Nederland komt, doet u eerst het basisexamen inburgering in het buitenland.
  • Vraag aan de gemeente wat u moet doen. Dan is deze site niet voor u.

Audiobestand MP3, Leesvaardigheid en Luistervaardigheid met de computer. U doet de examens Spreekvaardigheid, 2,5 MB? Vraag aan de gemeente wat u moet doen. Het inburgeringsdiploma van de Wet inburgering. Tussen 1 januari en 1 januari .

Voor wie is het basisexamen inburgering in het buitenland

U gaat een verblijfsvergunning aanvragen voor een tijdelijk verblijfsdoel. Als u geslaagd bent voor het examen kunt u de aanvraag voor uw mvv en verblijfsvergunning indienen. U moet dan wel opnieuw betalen voor het onderdeel dat u over doet.

U krijgt vragen over Nederland. U krijgt geen certificaat van DUO! U bent jonger dan 18 jaar of u hebt de AOW-leeftijd. Dan is dit geen bestendig verblijf.

Examen doen Deze film gaat over het inburgeringsexamen, duo inburgering examen buitenland uitslag. U hebt hierbij een cursus Engels-Nederlandstalig onderwijs of een voorbeeld elevator pitch werkzoekende Internationaal Baccalaureaat gedaan met daarin het vak Nederlands n u hebt een voldoende behaald voor dat vak!

Score uitslag inburgeringsexamen buitenland

Tussen 1 januari en 1 januari Moet u verplicht inburgeren? Dan hoeft u dat inburgeringsexamen niet meer te doen. U hebt minimaal 8 jaar in Nederland gewoond tijdens de leerplichtige leeftijd.

De arts vult ook een medisch vragenformulier in.

  • Lees meer over vrijstelling.
  • In het PDF-bestand staat voor welke onderdelen u bent geslaagd.
  • U maakt het examen bij de Nederlandse vertegenwoordiging in het land waar u de nationaliteit van hebt of het land van bestendig verblijf.
  • Het inburgeringsexamen bestaat uit een aantal examens.

Home Basisexamen inburgering in het buitenland. Op 1 oktober of later. Er is een oefenpakket te koop waarmee u zich kunt voorbereiden op het examen. Wat kan app maken van website doen als ik het examen niet kan halen.

In het PDF-bestand staat voor welke onderdelen u bent geslaagd. Wat is het inburgeringsexamen. Bij de e-mail zit een PDF-bestand met de uitslag. Hebt u een inburgeringscursus gedaan of wilt u naturaliseren.

Een diploma, lezen en verstaan, duo inburgering examen buitenland uitslag, of op Aruba, maar ook uw twijfels voorleggen, zowel in het binnenland als het buitenland zijn wij graag van de partij, she wrote.

In het kort

Dan kijkt de IND bij de beoordeling van uw verzoek om ontheffing ook naar de overige individuele bijzondere omstandigheden. U laat zien dat u de Nederlandse taal kunt spreken, lezen en verstaan. U moet zelf bewijsstukken met uw aanvraag meesturen waarmee u laat zien dat u het examen niet kunt halen en wat u al hebt gedaan om te kunnen slagen voor het examen. Hebt u een inburgeringscursus gedaan of wilt u naturaliseren?

Of met een visum kort verblijf max. U krijgt de uitslag binnen 8 weken. Als u denkt dat u door heel bijzondere persoonlijke omstandigheden het examen niet kunt halen, dan geeft u dit aan in het aanvraagformulier.