Mijn ex betaalt geen alimentatie meer

 • Abonneren
 • Aandeel

Wenst u meer info over DAVO? U hebt een vonnis van een rechter of een authentieke akte waarin het bedrag van de onderhoudsbijdrage werd vastgelegd. DAVO wil ik met dit artikel meer onder de aandacht brengen.

Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met problemen wat betreft de alimentatiebetaling. Hier moet u wel zelf eerst de kosten voor diens tussenkomst voorschieten. Ik kreeg zowaar meteen reactie op deze brief, hoera! Bel ons gerust of vul het contactformulier in. Belangrijk is dat je eerst in gesprek gaat met je ex-partner.

Ten laste van de onderhoudsgerechtigde: De n vindt het bedrag altijd te hoog, de ander te laag. Zijn er mijn ex betaalt geen alimentatie meer veranderingen geweest. Immers het kan duidelijk beschreven zijn in een overeenkomst of in een vonnis, maar wat kan je doen als je ex-partner de alimentatie niet betaalt? Je hebt dus sneller je geld! Deze brieven zijn goed in elkaar gezet en makkelijk in te vullen naar jouw behoefte.

Maar lees altijd heel goed de voorwaarden voordat je zie iemand inschakelt!

Gerelateerde artikels

Toch moet je niet opgeven! Het is erg vervelend als de alimentatie maar niet wordt overgemaakt. Wij bellen u op werkdagen binnen 30 min. De onderhoudsplichtige die niet betaalt kan eventueel ook strafrechtelijk vervolgd worden. Wij bellen je dan vrijblijvend terug.

Het gaat dan om dagelijkse kosten bv.

DAVO kan als onderdeel wat is mijn jaarsalaris de overheidsdienst Financin ook beslag leggen op de eventuele teruggave van belastingen. Gerechtsdeurwaarder Voor het invorderen van niet betaalde onderhoudsbijdragen kan u ook een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Er is vast iemand in je omgeving die voor je kan narekenen hoeveel de deurwaarder je gaat kosten.

DAVO wil ik met dit artikel meer onder de aandacht brengen. Er is  geen wachtlijst. Onze juridische adviseurs mijn ex betaalt geen alimentatie meer bereikbaar op 40 cent per minuut of laat je gegevens achter op het contactformulier.

De tussenkomst van DAVO is gratis voor degene die zijn onderhoudsbijdragen wil betaald zien.

Hoogte partner- en kinderalimentatie

Alles wat u moet weten over alimentatie. Dit gaat dan om de achterstallen van de afgelopen vijf jaar. Wanneer de alimentatie betalende wel word opgenomen door het LBIO dan heb je als ontvanger minstens een half jaar rust! Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Een uitgebreide duidelijke brochure kan worden besteld:. Dat is onrustbarend veel… Tijd om een en ander even op een rijtje te zetten. Als het gaat over onderhoudsgeld voor kinderen Volgens de wet zijn vader en moeder verplicht om, de opvoeding en de opleiding van hun kinderen, nu enkel nog de stap zetten: Davo betaalt voorschotten op onderhoudsgeld en vordert het onderhoudsgeld in, zonder enige verplichting, totdat?

Juridisch Advies Gratis advies, niet hier. Dit is sinds een rol app maken van website mijn ex betaalt geen alimentatie meer en zorgt er in veel gevallen voor dat er een herziening van de kinderalimentatie mogelijk is! Keuze uit 3 mogelijkheden, I like to do things.

Voorwaarden inning alimentatie

Dat kan door hulp te verlenen bij het invorderen van het onderhoudsgeld en de achterstallen of door voorschotten op het onderhoudsgeld voor de kinderen te betalen.

Herberekening Is het bedrag al vastgesteld? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Mijn ex betaalde voordat het LBIO stappen ondernam tegen hem. Boeken voor mensen in een scheiding Kinderen die hun halfbroer of -zus moeten missen na een scheiding De boze stiefmoeder De stem van het kind in de rechtbank Ex-partners die vechten om… de kat De invloed van een scheiding op je carrière.

 • Hier moet u wel zelf eerst de kosten voor diens tussenkomst voorschieten.
 • De betalingsachterstand is niet ouder dan zes maanden.
 • Wilt u meer informatie?
 • Bij een wijziging van omstandigheden is het mogelijk om de alimentatie opnieuw te laten berekenen en te laten aanpassen.

Wenst u meer info over DAVO! Ik help u graag verder. Maar niet betaalde alimentatie is vaak geen prioriteit voor het gerecht, mijn ex betaalt geen alimentatie meer. Nu zijn bij mij alle rechtszaken gesloten wat een rust!. Om in aanmerking te komen moet u echter aan vier voorwaarden voldoen:. U ontving in het jaar voorafgaand aan uw aanvraag tweemaal geen of slechts een gedeeltelijke onderhoudsbijdrage. De eerste brief kun je gebruiken om all stars de musical reviews ex te attenderen op zijn betalingsachterstand, het is een nette brief en vraagt ook naar de reden van de betalingsachterstand ,per slot van rekening hebben we allemaal last van de crisis.

Inning alimentatie

De eerste brief kun je gebruiken om je ex te attenderen op zijn betalingsachterstand, het is een nette brief en vraagt ook naar de reden van de betalingsachterstand ,per slot van rekening hebben we allemaal last van de crisis. Het is erg vervelend als de alimentatie maar niet wordt overgemaakt.

Er is  geen wachtlijst. Mijn advocaat had me een instantie aangeraden die de alimentatie inning van je overneemt.

DAVO is de Dienst voor alimentatievorderingen die bij de Federale Overheidsdienst Financin werd opgericht door de wet van 21 februari als een dienstverlening voor de burgers? Ten laste van de onderhoudsgerechtigde: Gelukkig is het vaak makkelijk op te lossen door het inschakelen van de juiste instantie.

 • Abdelmajid 26.01.2019 04:24

  Twijfel je of de het bedrag nog wel redelijk is?

 • Pascal 04.02.2019 22:07

  Belangrijk is dat je eerst in gesprek gaat met je ex-partner. Attentie de voorschotten worden enkel toegekend voor de kinderen.