Enka fabriek ede fotolocatie adres

 • Abonneren
 • Aandeel

Bekijk alle blog artikelen. Het gebied is ongeveer 42 hectare groot en ligt vlakbij het intercitystation Ede-Wageningen.

Schrijf je in Deel via: Welke woningen worden er gebouwd? Bestemmingsplannen vindt u via www. De eigenaar van het Enka-terrein is met twee methoden de verontreiniging op het terrein van de voormalige textielfabriek te lijf gegaan. Als het klopt, voel je je thuis. Op het Enka-terrein is ruimte voor woongebieden met elk een eigen karakter. Locatie Het Enka-terrein ligt aan de oostzijde van Ede.

Bewoners die diep gaan graven weten dan: Ga naar het woningoverzicht. Een bijzondere nieuwbouw enka fabriek ede fotolocatie adres in Ede waar je gloednieuw woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is.

Als het klopt, voel je je thuis. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 51 98 94 84 of stuur een e-mail naar beheerder. Deze rijksmonumentale gebouwen worden ingepast in de woonwijk.

Bekijk het volledige woningaanbod. Lijkt het Enka-terrein u een leuke plek om te wonen? De ontwikkeling van het Enka-terrein duurt minimaal 10 jaar.
 • Enka wordt een levendige wijk voor wonen, werken en leven. De eigenaar van het Enka-terrein is met twee methoden de verontreiniging op het terrein van de voormalige textielfabriek te lijf gegaan.
 • In het najaar is de woningbouw in het eerste deelgebied gestart. Het is het terrein van de voormalige kunstzijde fabriek de Enka.

2. Monumenten

Het aanbod varieert van eengezinswoningen, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Wilt u meer informatie over de bodemsanering en gezond wonen op Enka, dan kunt u altijd contact opnemen met de Grondbank. Dit is ook door de GGD vastgesteld. Deze kan bestaan uit gekleurde aarde of een doek.

Er zijn al zo'n woningen gebouwd. De gemeente is vervolgens verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud ervan. Alle informatie hierover staat namelijk bij het Kadaster geregistreerd en zal bij de aankoop van een woning bij de notaris ter sprake komen.

 • De Bennekomseweg zal ter hoogte van Enka straks bestaan uit twee rijstroken per rijrichting. Makelaar Ditters Makelaars Ede nieuwbouw ditters.
 • Bekijk het volledige woningaanbod.

Heb je belangstelling in 't Hart van het Carr. De gemeente is vervolgens verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud ervan! De Bennekomseweg zal als onderdeel van de aanleg van de ontsluitingsweg Parklaan worden verbreed.

En zo geldt dat voor iedereen.

Zalencentrum Enka

Daarnaast is de gemeente vergunningverlener als het gaat om bouwvergunningen en kapvergunningen. Wij hebben vier verschillende woonsferen bedacht en hieraan is in vier verschillende buurten vormgegeven.

Hier zie je de monumenten van toen en loop je zo het bos in, of stap je op de trein.

Bestemmingsplannen vindt u via www. Met de beste partijen uit ons vakgebied geven enka fabriek ede fotolocatie adres aandacht aan detail. Op het Enka-terrein is ruimte voor woongebieden met elk een eigen karakter.

Kan ik zelf mijn badkamer en keuken kiezen. In kleur, materiaalgebruik en details wordt aangesloten bij de voormalige Enkagebouwen. Bekijk de woningen .

Vier nieuwbouw buurten, vier woonsferen. Als het klopt, voel je je thuis.

Wij hebben vier verschillende woonsferen bedacht en hieraan is in vier verschillende buurten vormgegeven. Op het Enka-terrein komen in totaal circa 1.

En zo geldt dat voor iedereen. De gehele sanering van de vervuilde grond op het Enka-terrein is betaald door de vorige eigenaar Enka.

 • De vervuiling ligt echter te diep om de volksgezondheid te bedreigen.
 • Dit is ook door de GGD vastgesteld.
 • Enka Het terrein van de voormalige kunstzijdefabriek Enka wordt een wijk met een gevarieerd aanbod van woningen, voorzieningen en ruimte voor werkplekken.
 • Dit is een wijk die zich op allerlei vlakken onderscheidt.

Het gebied is eigendom van Grondbank die het gebied herontwikkelt? Lijkt enka fabriek ede fotolocatie adres Enka-terrein u een leuke plek om te wonen! Het autoverkeer van en naar Enka komen zal via twee nieuwe aansluitingen op de Bennekomseweg uitkomen: Winkels vind je om de hoek en de stad is dichtbij.

De gemeente is vervolgens verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud ervan. Enka wordt een levendige wijk voor wonen, werken en leven. Op die plaatsen is de grond dus helemaal schoon. Swipe voor meer blogs.

Ede (Gelderland)

Op plaatsen waar zware metalen zoals zink op hun plek blijven liggen, wordt de grond afgedekt met een laag schone aarde van een meter hoog. Dit is een wijk die zich op allerlei vlakken onderscheidt. Neem contact op met de beheerder van Enka, Jaap van Tongeren. Vier nieuwbouw buurten, vier woonsferen.

Kijk dan eens op de website van Enka! Want die was er nog niet op Enka Ede - het terrein van de. Sinds die tijd is elk jaar gestart met de realisatie van een nieuw deelgebied.

 • Ilayda 22.01.2019 03:58

  Enka wordt een levendige wijk voor wonen, werken en leven. Swipe voor meer blogs.

 • Muammer 31.01.2019 22:01

  Op plaatsen waar zware metalen zoals zink op hun plek blijven liggen, wordt de grond afgedekt met een laag schone aarde van een meter hoog. Ga naar het woningoverzicht.