Oeps te laat alsnog gefeliciteerd

 • Abonneren
 • Aandeel

En wat heeft dit knaapje op je kaart een toffe krant! Marja's kaarten 13 maart om

Alsnog van harte gefeliciteerd! Creaellenknutselsite 13 maart om Een superhandig ding voir sommige stempels. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Diny 12 maart om Met deze hartelijke felicitatie kan jouw verjaardag niet meer stuk!

Tekst verjaardag vergeten 8: Anet van Zyl 13 maart om. Heel mooi kinderkaartje is dit Caroline! Haha, van je zus moet je het maar hebben. Ik heb weer een keer een 3d kaartje gemaakt. Corrie 12 maart om Love the little guy and bicycle on oeps te laat alsnog gefeliciteerd first card.

Wat ben je verwend zeg! Both cards are soo gorgeous:
 • We would love to see you again En wat ben je enorm verwend.
 • En wat ben je enorm verwend. Zo te lezen ga je een heerlijke tuin hebben deze zomer.

Gerelateerde wenskaarten

Great birthday card with the boy and the bicycle!! Alsnog van harte gefeliciteerd! Ik wou de laatste persoon zijn om je een gelukkige verjaardag te wensen zodat je me nooit meer vergeet.

Darlene 13 maart om I love all your layers,so much added interest to the card! Je kunt er dan voor kiezen om geen kaartje te sturen, maar leuker is het om een speciaal 'te laat' kaartje te sturen. Wat ben jij lekker verwend!

Diny 12 maart om Teksten voor op     een kaartje, oeps te laat alsnog gefeliciteerd. Zo te lezen ga je een heerlijke tuin hebben deze zomer.

Je kaart is erg leuk en gefeliciteerd met je succesje. De kaart van Nicolette kun je lekker lang laten staan Oeps te mini camping de swaenebloem, maar niet minder gemeend: Ik heb weer een keer een 3d kaartje gemaakt.

Verwijderd uit eigen collectie

Nog gefeliciteerd met je verjaardag Caroline. De ontvanger vindt het al leuk dat je een kaartje stuurt. Daarom deze late maar zeer gemeende verjaardagswensen Iets te laat maar,70 mooie jaren van geluk!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Please come back again soon, oeps te laat alsnog gefeliciteerd. Maar dat moet ik meteen ook wat rechtzetten want ze heeft mijn leeftijd verkeerd op de kaart gezet haha. Leuke cadeautjes heb je gekregen. This card is lovely and perfect for our challenge.

Haha, van je zus moet je het maar hebben. Gefeliciteerd met je top 3 noterings kaartje. Toch een heel gelukkige verjaardag. Tekst verjaardag vergeten 9:

 • Je kaart is prachtig Liefs Sabine.
 • Het papier is van Kaiserkraft en heet Made in Australia.
 • Je kaart is erg leuk en gefeliciteerd met je succesje.
 • Leuke cadeautjes heb je gekregen!

Nieuwere post Oudere post Homepage. Je kunt sorry zeggen, maar dit hoef je niet te overdrijven. Met mijn excuses voor deze late wensen.

Both cards are soo gorgeous: Pagina's Homepage Privacy verklaring. Margreet 13 maart om Alsnog van harte gefeliciteerd!

Design Team Favourite

Je bent goed verwend! Je hebt de datum in je agenda staan, maar op het laatste moment ben je vergeten om een verjaardagskaartje te sturen. Ik had een verhaaltje kunnen opdissen of een excuus verzinnen maar dat verandert niets aan het feit dat ik je verjaardag domweg vergeten ben.

Je bent weer heerlijk verwend en zo te lezen heb je leuke cadeaus gekregen. Toch een heel gelukkige verjaardag? Iets te laat maar,70 mooie jaren van geluk.

 • Leone 26.01.2019 04:51

  Scrapping4funChallenges 16 maart om We would love to see you again

 • Sandra 04.02.2019 04:15

  Ik lees ze altijd met plezier Lieve groetjes Caroline. Er zijn diverse te laat teksten die passen bij een verjaardag, voor elk type persoon is er een geschikte tekst.

 • Akash 05.02.2019 06:22

  Please join us again soon!