Fietshelm kind test consumentenbond

 • Abonneren
 • Aandeel

We hebben er een top 5 van gemaakt: Ook de zichtbaarheid kan beter.

Of u nu houdt van lange toertochten door de omgeving of graag wat sneller fietst, deze fietshelm van Giro is voor beide soorten Maak gratis een account aan of log in via Consumentenbond om te reageren. De Bell Star Pro beschikt De slanke vorm is gecombineerd met een uitstekend ventilatiesysteem, dankzij maar liefst 25 ventilatiegaten.

Daarnaast hebben we op draagcomfort ook voor brildragers , aanpasbaarheid van de interne riemen en kinriem, pasvorm, ventilatie en bescherming tegen insecten gelet. De helmbanden zijn verstelbaar, zodat de helm altijd goed om jouw hoofd aansluit.

En bedenk daarbij dat je na een val op de helm, Bregtje. Bij deze micro shell helmen is het de EPS-schuimlaag die voor de schokabsorptie zorgt; de buitenlaag is flexibel. Populairste racefietshelm onder dames De Giro Sonnet is al jarenlang een succesnummer.

Mailservice Het is nu mogelijk alle testresultaten per mail te ontvangen, fietshelm kind test consumentenbond. De Reverb beschikt over een ijzersterke in-mold constructie.

Ik behoor bij de groep senioren die een e-bike berijden en ik lees met enige regelmaat, dat ik mij tot de risicogroep dien rekenen. Als het middel maar niet erger is dan de kwaal.
 • Om dit te kunnen bereiken is de focus op aerodynamica gelegd bij het ontwerpen van de helm.
 • Beste allemaal, Het fietsseizoen staat weer voor de deur en daarmee stel ik mij weer de vraag op ik niet beter een helm dien kan gaan dragen. In onze tests bleken deze hard shell helmen echter minder goed schokken te dempen dan helmen met een micro shell gevuld met EPS-schuim.

Veelgestelde vragen

De Reverb beschikt over een ijzersterke in-mold constructie. De druppelvormige helm garandeert perfecte aerodynamica en doet daar optimale koeling Ook inzake comfort, slijtage, gebruiksgemak en zichtbaarheid wisten de harde shell helmen onze testers minder te overtuigen. Een helm dient om je hoofd te beschermen bij een val. Maar de ventilatie is minder goed, en door het ontbreken van reflectoren scoort hij slecht voor zichtbaarheid, ondanks de aanwezigheid van een goed achterlicht.

Hiermee wordt het hoofd goed beschermd, zodra je een vervelende val maakt.

 • De perfecte helm voor op de stadsfiets, de fixie en de vouwfiets Deze stijlvolle Giro Aspect is een zeer stijlvolle fietshelm, die perfect is voor gebruik in de stad.
 • Met een op maat gemaakte fietsverzekering van de ANWB voorkom je vervelende verrassingen met je fiets. Dit is een verstelbare binnenkant AS, zodat de maat van de helm altijd zo goed mogelijk is.

Een constructie als d. Beste e-reader best getest en beste koop. De perfecte helm voor kinderen De Abus Smiley 2. Heb je al een account, fietshelm kind test consumentenbond. Dit zijn de beste televisies uit de tests.

Aerodynamica bij elke activiteit Met de Catlike Cloud fietshelm krijgt elke wielrenner de bescherming die nodig is tijdens het fietsen?

Meld je aan

Mogelijk leef ik als senior nog wel een paar jaartjes, dus wat dat betreft komt het niet op een week. De helm heeft ventilatieopeningen die zorgen voor optimaal ademend vermogen, een lichtgewicht en afneembaar vizier, kussentjes die uit te wassen zijn, een verstelbare kinband en een handige draaiknop om de helm te verstellen.

Recent heeft deze Abus helm de prestigieuze Fiets Innovatie Award in de wacht gesleept.

Ook de zichtbaarheid kan beter! Subscribe to Newsletter Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen. Vederlichte fietshelm voor op de racefiets Het is alweer tijd voor een nieuw model Aeon-fietshelm van Giro. De Synthe brengt de beste helm-eigenschappen samen De Giro Synthe brengt de beste eigenschappen die een racefietshelm kan bieden samen.

Tijdens het fietsen zijn je ogen dus goed beschermd tegen koude lucht, fietshelm kind test consumentenbond, insecten en regen.

Heb je een vraag?

Hij bevat echter geen netje dat insecten tegenhoudt. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkel om goedkoop een veilige fietshelm te kopen. De score voor zichtbaarheid is echter minder goed door het ontbreken van reflectoren.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Dit model van Abus overtuigt door een goede bescherming, fietshelm kind test consumentenbond, draagcomfort en zichtbaarheid. Wat zijn de verschillen. Qua design dan, want onder de "kap" zit het wel snor. Bij een valpartij kan een fietshelm ernstig hoofdletsel voorkomen. Alleen is het prijskaartje van deze Foray-racefietshelm iets vriendelijker.

En wat is het resultaat geweest van het doorgeven aan de redactie. Zo is fietshelm kind test consumentenbond mountainbikehelm aan de achterkant verlengd! Hierdoor beschermt het een nog groter deel van de schedel.

Fietshelm kopen

Ook comfort en het ontwerp speelden een rol in het eindoordeel. Ultralichte fietshelm met slimme eigenschappen Wat is er lekkerder dan op een prachtige dag te gaan mountainbiken. Met de Beste uit de Test en de Beste Koop! Deze laag is voorzien van elastische bevestigingen die ervoor zorgen dat de helm bij een val iets kan bewegen ten opzichte van het hoofd.

Dan is maat M de juiste. Zeker voor kleine kinderen is het knap lastig om veilig fietshelm kind test consumentenbond te doen aan het verkeer. Voor dat laatste zorgen het ingebouwde LED-licht en de extra reflectoren aan de voorzijde.

 • Tijn 26.01.2019 10:48

  Fietshelm met led-verlichting Op zoek naar een fietshelm voor in de stad? Hij verdient zijn punten vooral door de goede ongevalsbescherming en de goede ventilatie.

 • Zahir 05.02.2019 08:56

  Ondanks dat alle helmen aan dezelfde veiligheidsnormen dienen te voldoen, onderscheiden helmen zich op verschillende punten:.

 • Ersan 07.02.2019 03:10

  Alleen is het prijskaartje van deze Foray-racefietshelm iets vriendelijker.