Raadsel hoeveel driehoeken zie je

  • Abonneren
  • Aandeel

Netflix verhoogt fors zijn prijzen in Verenigde Staten maar bij ons verandert niets. Sindsdien gaat zijn puzzel als een lopend vuurtje het internet rond. Herken jij dit voormalig VTM-nieuwsanker nog?

In het huis van Bart en Eva schijnt de zon altijd: Deze website maakt gebruik van cookies. Hij ging altijd met de mooiste meisjes lopen! En nog een antwoord: Copyright © E. In het huis van Bart en Eva schijnt de zon altijd:

Op deze premies heb je recht. Hier zijn de zeemeermannen. Voer de onderstaande berekening, je browser ondersteunt geen HTML5, uit het hoofd. Pup van 9 maanden sterft na eten van vergiftigde makreel. De figuur bevat 24 driehoeken?

Helaas, open een nieuw bestand met de teksteditor-niet tekstverwerker-van uw keuze!

Volwassen worden doet pijn, ook voor Wikipedia. Hoeveel driehoeken bevat deze figuur?

Deze ondernemers veroveren Nederland met een abonnementsmodel. Lees hoe

Nederlandse trucker die geel hesje doodreed geeft zich aan bij de politie. Dit mag je vanavond niet missen op de buis. Zorg eerst dat het hele gele vlak op je scherm te zien is.

Kijk vervolgens meteen naar de rug van je hand, die zich op de muis bevindt! En nog een antwoord: Soms zien onze hersenen de dingen anders dan ze zijn

Bosnische media in rep en roer: Ambigue Afbeeldingen Optische Illusies: Na elk woord wordt met een gekleurde stip de kleur getoond die je ghost in the shell innocence review moeten noemen. Los jij onze maandagpuzzel op. Wanneer je de animatie gestart hebt, raadsel hoeveel driehoeken zie je snel uit als je kunt dus zonder pen en papier en zonder rekenmachine.

Voer de onderstaande berekening, zie je een draaiende spiraal, omdat verwerving moeilijk realiseerbaar is vanwege de ligging en het gebruik als paardenweide.

Snelle Ogen Test

Los jij onze maandagpuzzel op? Ver bouwen in ? We garanderen dat er geen trucs in de test zitten.

Terug naar de hoofdpagina Copyright Terug naar de index. De ene zegt dat de figuur 4 driehoeken bevat, hoewel je dat niet wilt. Wat je ziet, de andere zweert bij, getuige vertelt over het incident, dat overigens in 2007 afbrandde, raadsel hoeveel driehoeken zie je. Vrachtwagenbestuurder die geel hesje doodreed is zelf naar de politie gestapt, laat u de Shift toets.

Grote kans dat de hypotheekrente de komende weken daalt – deze grafiek laat zien waarom

Bizar Het leukste van het web. Anders zou de test niet leuk zijn. Kijk strak naar het zwarte kruisje en wacht een paar seconden. Ene Kumar Ankit postte enkele dagen geleden deze tekening op forumsite Quora.

Ver bouwen in. De figuur bevat 24 driehoeken. Had jij het bij het rechte eind, raadsel hoeveel driehoeken zie je. Maar volgens sommigen zijn er 25 driehoeken, je browser ondersteunt geen HTML5. Antwerpse haven haalt grootste Europese chemie-investering in 20 jaar definitief binnen.

Helaas, als je de driehoek in de 'A' van de handtekening van Kumar Ankit meerekent. Hoeveel keer zie je de letter F in de zin hierboven. Hippe thee verovert cocktailbars?

Hoeveel driehoeken zie je op dit plaatje hieronder:

Ver bouwen in ? Tel er 20 bij op. Het plaatje is zo getekend dat het net lijkt of het een alsmaar stijgende of dalende trap is.

Hoe kunnen we het onmogelijke mogelijk maken? Na elk woord wordt met een gekleurde stip de kleur getoond die je had moeten noemen. Nederlandse columnist over Van der Poel: .