Ronde van denemarken nieuwelingen

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoe heb je u voorbereid op de overstap van aspirant naar nieuweling? Seizoenskalender Het was een koers over 40 kilometer 30 rondes en we stonden met 22 renners aan de start.

Een woord van respect en dank voor alle vrijwilligers die deze dag tot zo'n succes hebben gemaakt. Gp Capodarco Comunita Di Capodarco. Jaar European Junior Cycling Tour Assen. Nieuwelingen 1 jul,

Wielermeerdaagse Noordenveld Westerkwartier - dag 4 Geannuleerd:. Vrij goed tot ik enkele weken geleden ziek werd en waardoor ik weer een stapje achteruit ging, maar ik kon inmiddels alweer mijn eerste training afronden. WorldTour Dames - Giro dames. Ronde van Waddinxveen Geannuleerd: Volg wsvemmen op twitter Laden Ik Mike Bronswijk reed samen met Thomas Lakeman de tour de himmelfarth, ronde van denemarken nieuwelingen.

 • Wielerweekend Buchten - dag 1. Nieuwelingen 15 mei,
 • Ronde van Ivoorkust - Tour de la Réconciliation. Rijk Zwaan Jeugdronde van Honselersdijk.

Nieuwelingen

Vuelta Ciclista del Uruguay. Carrefour Market Heistse Pijl. Record Bank E3 Harelbeke. GP du canton d'Argovie. Nationale Jeugdronde van Midden-Nederland.

Output Jeugdronde van Schijndel. Dank voor jullie bijdragen. Balen BC renner Wesley Vercamst toonde zich de snelste en behaalde er zijn 5e seizoenszege. Ik Mike Bronswijk reed samen met Thomas Lakeman de tour de himmelfarth, ronde van denemarken nieuwelingen. Lees hieronder het verslag van Fred en bekijk zijn fotoreportages.

Denemarken: alle wielerwedstrijden

Bosbergronde Appelscha omloop 3. TCM - 49e Omloop van de Braakman. Wat een super geslaagde wedstrijddag mochten we afgelopen zaterdag beleven in Dalen. Met een prima zonnetje gingen we van start.

Afgelopen weekend reden de nieuwelingen-meisjes en junioren-dames de Noord Drentse Dorpenomloop, met ook daar hele goede uitslagen. Copa Amrica de Ciclismo. Grand Prix de Dottignies. Tour de Costa Rica. Ronde ronde van denemarken nieuwelingen de Leren Zool Rijen. U bent hier Home.

BIKES4YOU VELDRIT; verslag en foto's !

Trofeo comune di Vertova Memorial Pietro Merelli. Ronde van het Wilhelminapark dag 1. Wesley Vercamst over zijn ronde van Denemarken Bosnië en Herzegovina Nationaal Kampioenschap. Ronde van Qinghai Lake.

 • Grand Prix de la Somme « Conseil Départemental 80».
 • Vuelta Femenina Internacional a Costa Rica.
 • District Kampioenschap Tijdrijden Zuid-West.
 • Tour de Santa Catarina.

Chrono Champenois - Trophe Europen, ronde van denemarken nieuwelingen. Tour de Himmelfart Denemarken Nieuwelingen by admin 13 mei Internationale Cottbuser Junioren-Etappenfahrt Internationale Thringen Rundfahrt der Frauen.

In het begin bleef het peloton samen maar er reed 2man weg en Vandaag tijdens de wedstrijd in Wakken kwam Wesley Vercamst zwaar ten val! Grand Prix de la ville de Nogent-sur-Oise. Regiokampioenschap van de Zaanstreek Wegens te weinig inschrijvingen en verschuiving tijritfinale knwu.

Breaking news

Ronde van het Wilhelminapark dag 2. Het was een koers over 40 kilometer 30 rondes en we stonden met 22 renners aan de start. Derny wedstrijd cat Aren van 't Hof Memorial. Le Tour de Bretagne Cycliste.

Vrijdag ronde van denemarken nieuwelingen was de 3de etappe dat was een tijdrit van. Donderdag 24mei reed ik Mike Schuch de nationale tijdritcompetie in Odoornerveen. Zelf heb ik het ook nog geprobeerd maar ik werd al snel teruggepakt.

 • Fatime 28.01.2019 11:19

  Craft Ster van Zwolle.

 • Isra 30.01.2019 00:24

  Eindelijk bingo voor Wesley Vercamst te Ingooigem.

 • Judit 03.02.2019 09:19

  Amstel Gold Race Ladies Edition. Wielermeerdaagse Noordenveld Westerkwartier - dag 1.