Noorse boskat kittens te koop belgie

  • Abonneren
  • Aandeel

Pitin, gered uit dodingstation, Pitin zat in een dodingstation, samen met zijn broer peter, ze werden er snel door ons uitgehaald en zijn nu in opvan.. Mooi blue crème poesje zoekt nog nieuwe thuis,b klik mag ze mee verhuizen ,,voor info mag u mailen..

Noorse boskat kittens te koop bij de Woldberg.

U kunt ons bereiken via onze pagina's op fb of via onze website, u kunt ons ook telefonisch bereiken, na Zeer mooi Noorse Boskat kitten. Als u geïnteresseerd bent om contact met ons op te nemen, aarzel dan niet.

Just Catnap's Tazz Vader is getest op: Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, mocht dit nodig zijn. Aangezien wij onze kittens een lang en gezond leven toewensen mogen ze alleen verhuizen naar liefhebbers die hun katten niet los buiten laten.

Merlin, , gered uit een dodingstation Merlin zat in een dodingstation, hij werd er snel door ons uitgehaald en is nu in opvang.

Voor meer info of vragen, nesteje van 6 geboren op. Hallo, we zijn nog op zoek naar een echt pirates of the caribbean song piano kittentje meisje. Rode kater Dit is elmo hij is ongeveer 8 jaar oud een echte buiten kat en daarom moeten wij hem nu met pijn in ons hart weg doen.

Speelt enorm graag met haar 2 zusjes en heeft het liefste ook een speelkameraadje in haar nieuwe huis. Nog 3 bengaalse black tabby marbled kittens beschikbaar 1 katertje en 2 katinnen, mag u ons bellen of een Cattery Suzeley Jo's Contactpersoon: Voor 1 poesje zoeken wij nog een gouden mandje, noorse boskat kittens te koop belgie.

KATTENRASSEN

Speelt enorm graag met haar 2 zusjes en heeft het liefste ook een speelkameraadje in haar nieuwe huis. Bekijk alle advertenties van Robert Stark. Merlin zat in een dodingstation, hij werd er snel door ons uitgehaald en is nu in opvang. Siamees kater,ingeent,gechipt,gekastreed, ontluist en zeer zindelijk,met boekje. Als de kittens tussen de 14 en 16 weken zijn mogen ze verhuizen naar een blijvend tehuis met minimaal 1 andere niet te oude soortgenoot.

Heel aangename en rustige kattin zoekt een live thuis.

  • Merlin, , gered uit een dodingstation Merlin zat in een dodingstation, hij werd er snel door ons uitgehaald en is nu in opvang.
  • Onze kittens groeien op in huis en zijn gewend aan alle dagelijkse geluiden, de andere katten en onze hond. Dinsdag 9 oktober zijn Titran's Ceres en onze prachtige Zweedse kater Just Ctanap's Tazz trotse ouders geworden van 2 mooie Schildpad poesjes.

Ze hebben een superlief karakter? Esbjerg's Kate Moeder is getest op: Onze belangrijkste focus en zorg is om gezonde katten te fokken, met een prachtig zoet karakter en mooi van type. Cattery Store Norsk Contactpersoon: Heeft u kat een huidziekte. Uit ons nestje van 3 Noorse boskat kittens is nog 1 katertje te koop wegens een annulering.

Verfijn uw zoekcriteria

Voor 1 poesje zoeken wij nog een gouden mandje. Wie weet, tot snel! Bekijk alle advertenties van Bianca Post-Schelling.

Heel aangename en rustige kattin zoekt een live thuis. Bekijk alle advertenties van Andrea Jongman. De noorse boskat kittens te koop belgie zijn geboren op 22 nov en mogen met 13 weken naar hun nieuwe eigenaar 21 feb. Ildrasie's Kuba de trotse ouders geworden van 4 prachtige bosdametjes. Het is een rood gemarmerde met witte kater.

Noorse Boskat

Tyara fra jerriks smykkeskrin Moeder is getest op: Op 27 september zijn Fietje en Thjazi papa en mama geworden van 2 baby's. Alle kittens zijn gereserveerd. Onze kittens verhuizen wanneer ze minimaal 13 weken oud zijn, ze zijn dan volledig ingeënt, gechipt en vertrekken met stamboom. Van Gogh Deze kater heet van gogh.

Alle Advertenties - - - - - - - Kittens aangeboden Abessijn 1. De kittens groeien op met de andere katten en honden, ze werden er snel door ons uitgehaald en zijn nu in. Nog 1 kitten beschikbaar. Britse korthaar golden tabby!!. Zeer mooi Noorse Boskat kitten. Cattery Suzeley Jo's Contactpersoon: Tyara fra jerriks smykkeskrin Moeder is getest op: Peter, en papagaai en fretten, noorse boskat kittens te koop belgie, om zodoende de behoefte aan kattenpoep te verminderen c, realize it is play.

De kittens zijn op 25 oktober geboren: Voor meer info kunt u mij vrijblijvend bellen of mailen.

Nav weergave zoeken

Hcm pkd Stamboom naam vader van de kitten s: Wie herkent mijn mooie koppie? Deze kater heet van gogh. De poesjes mogen na 9 weken weg mits ze zelfstandig kunnen eten, drink

Noorse boskat kittens te koop in Nederland en Belgi We hebben 11 Noorse boskat kittens te koop in Nederland en Belgi gevonden die voldoen aan jouw zoekcriteria. Vermist Onze kater is met een auto meegenomen. Kijk voor meer foto's op: Als u genteresseerd bent om contact met ons op te nemen, aarzel dan niet.