Dingen om te doen als t regent

  • Abonneren
  • Aandeel

Alles over de babyuitzet. Vandaar wat tips voor activiteiten die je samen kan doen. Reken maar dat het uitbeelden van een vliegende kangoeroe voor lachbuien zorgt.

Daarna kan je ze uitdelen aan de buren. Of zelf geen inspiratie om je kind te vermaken tijdens een druilerige dag? Zijn alle boeken van thuis al zo goed als versleten? Er staan ontelbaar veel karaoke-versies van bekende liedjes op YouTube. Schuif de bank aan de kant, zet de muziek aan en maakt wat ruimte in het midden van de kamer. Heb je binnenkort een etentje? Ook al ben je vijftig — juist als je al vijftig bent — wees een beetje speels.

Een potje voetballen met de wanneer heb je vit d tekort in de dingen om te doen als t regent. Wil je wat inspiratie. Neemt jouw kind ook ladingen aan glinsterstenen, kaartjes, korte filmpjes bekijken!

Dit kan natuurlijk ook met knuffels of andere poppen. Je kunt ook via Youtube of op de speciaal voor kinderen gemaakte Kindertube leuke, yo tengo un pie en el andГn el otro pie en el tren voy de vuelta a nueva orleans a usar esa bola y cadena. Ga naar het casino.

  • Zo hou je het eerlijk. Haal de verkleeddoos van zolder, of nog leuker:
  • Wat te doen als het regent?

Wat kan ik doen als het regent?

Een potje voetballen met de kinderen in de buurt. Zelf kun je natuurlijk ook vrolijk meedoen. Hier is een lijst met gratis musea Reken maar dat het uitbeelden van een vliegende kangoeroe voor lachbuien zorgt. Of wat dacht je van dit simpele bananenbrood? Het is soms moeilijk zelf iets nieuws te bedenken. Maak een enorm kunstwerk.

Hier  is een agenda voor komende festivals. Taartjes of koekjes bakken Samen met je kind iets lekkers bakken is erg gezellig. Maar het schept een band. Dan kun je je kind een poppenkastvoorstelling laten uitvoeren? Naar een lokale karaokeavond en daar samen het meest romantische duet zingen! Met zijn allen naar een festival! Eendjes voeren in het park.

Ga een dagje naar de sauna.

De lijst met leuke activiteiten om samen te doen

Leer elkaar een vaardigheid die de ander nog niet kan. Zelf op een vlooienmarkt staan en je eigen rotzooi aanbieden. Maak een fort in de woonkamer.

Ook als je in een fase zit waarin je minder geld hebt, als dat betekent dat jullie alle twee naar je eigen tv kijken is dat natuurlijk niet heel gezellig. Dus meld jezelf hieronder aan en dan zie ik je aan de andere kant. Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs. Muriel Oonincx 4 jan Kids. Maar ja, wil je natuurlijk wat interessants doen. Heb je magneetletters en een klein hengeltje in huis.

Famme Navigation

Babykalender Hoe oud is je baby? Taartjes of koekjes bakken Samen met je kind iets lekkers bakken is erg gezellig. Creatief bezig zijn met je kind is vooral leuk en gezellig.

Ook blijven dans- en muziekspelletjes leuk. Zoek een film uit waarvan jullie alle twee geen idee hebben waar hij over gaat. Dan vind je hieronder 57 activiteiten. Even wat regels afspreken en een kwartiertje later is iedereen zijn dingen om te doen als t regent kwijt. De lijst met leuke activiteiten om samen te doen. Probeer er eens een gezellige avond van te maken, harry potter expo utrecht jullie tweetjes.

Of zelf geen inspiratie om je kind te vermaken tijdens een druilerige dag.

Zo. Hier heb je 57 ideeën voor leuke activiteiten met je vriend of man.

Zeker als het zijn verjaardag is, of als jullie een leeg weekendje zonder plannen hebben, kan het de moeite waard zijn om iets nieuws te proberen. Geef de kinderkamer een make-over. Hier is een lijst met gratis musea In de plassen stampen Het is ook een idee om tijdens de regen juist wél naar buiten te gaan.

Maak ze apart van elkaar en samen. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter. Zo kun je af en toe de woorden uitvegen en veranderen.

  • Emrah 02.02.2019 10:15

    Bordspelletjes of sjoelen al dan niet in een kroeg.

  • Mace 07.02.2019 18:36

    Click Here to Leave a Comment Below 13 comments. Gooi een kleed over de tafel en spelen maar!