Gegevens auto opzoeken via kenteken

 • Abonneren
 • Aandeel

Op de website kunt u het kenteken invullen en na enkele seconde ziet u of dit voertuig ooit betrokken is geweest bij een ongeval. Een voertuig met een geldige APK keuring verkoopt over het algemeen beter en levert bij een verkoop meer geld op, echter verkopen veel mensen ook net voor het verlopen van de APK keuring het voertuig, omdat ze eigenlijk al wel weten dat deze niet door een volgende APK keuring gaat komen, bijvoorbeeld omdat er veel onderhoud aan verricht moet worden om geschikt te zijn voor een goedkeuring bij de APK keuring.

Zoeken naar een goede tweedehands auto wordt op miljoenautos.

Er wordt namelijk veel gefraudeerd met tellerstanden. Vul het kenteken in klik het schaderapport aan. Wij kunnen u, met alleen een km stand, niet vertellen of de tellerstand klopt. Het kenteken dat u via de autocheck bent nagegaan wordt in ons systeem opgezocht en alle relevante informatie krijgt u op de resultaten pagina te zien. Door het kenteken te checken kun je de volgende voertuiginformatie opvragen:. De RDW houdt bij welk voertuig op welke naam geregistreerd staat.

Je kunt er namelijk interessante informatie mee vergaren over de auto in kwestie en dit kan een auto kopen uiteindelijk ook makkelijker voor je maken.

Peter Lamers November 17, at  Wie schrijven er over autoverleden: Via het kenteken zien wat een auto nieuw gegevens auto opzoeken via kenteken heeft. Het kan zelfs voorkomen dat de huidige verkoper deze feiten ook niet kent doordat hij geen uitgebreide check heeft gedaan. Je kunt zo vaak als je wilt gebruik maken van de kenteken check.

Heeft een wagen schade gehad dan zal er een autoschade rapport gegenereerd worden. Ook registraties uit het verleden staan bij ons in het systeem.

Je voert bij een kenteken check gewoon het kenteken in van een bepaald voertuig en vervolgens zal je dan allerlei informatie over het betreffende voertuig kunnen lezen. Ken de geschiedenis van de auto Het is dus belangrijk de feitelijke geschiedenis van de auto te kennen.
 • Heeft u ook wel eens getwijfeld aan het schade verleden van een auto die u wilde kopen of kwam u er pas na aankoop achter dat de auto toch ooit een een tik had gehad? Zo voorkom je een miskoop of heb je juist een erg sterke onderhandelingspositie.
 • Een kenteken zoeken kan je doen in het RDW voertuigregister. G Reinderssma 8 maanden geleden Goede service, mijn vraag werd binnen 4 uren al beantwoord.

Zoek kenteken info

Je kunt hiervoor beter naar de politie gaan. Zo weet je zeker dat het jouw kentekenplaat was welke geflitst was. Dat brengt weer meer kosten met zich mee. In Nederland is ieder voertuig aan een kenteken gekoppeld. Dat is belangrijk want als u iets wilt weten dan moet dat niet te ingewikkeld zijn om te achterhalen. Meer dan 40 miljoen schademeldingen geregistreerd in onze kentekencheck database.

Tweedehands auto kopen en RDW - Kentekencheckonline. Weer 5 minuten later kwam de auto weer voorrijden en de luier werd weer netjes mee genomen. De door ons gebruikte database geeft verschillende opties waarmee je de volgende kenteken gegevens middels de gratis check op kunt vragen:, gegevens auto opzoeken via kenteken.

Bij de alinea die hierboven is geschreven moet wel een kleine kanttekening worden gemaakt. Tweedehands auto kopen met inzicht in het autoverleden.

Kenteken Check

Dit soort gegevens, die je op veel sites kunt vinden, zijn afkomstig uit het kentekenregister. Sommige automobilisten of andere verkeersdeelnemers willen na een aanrijding de gegevens van de eigenaar achterhalen, omdat deze de plaats van het ongeluk plots heeft verlaten of om andere redenen niet aanspreekbaar was. De kentekencheck herkent het kenten nummer niet volgens mij?

Deze tellerstanden worden in het RDW gegevens auto opzoeken via kenteken bijgehouden. Wanneer je wilt weten of een tellerstand klopt kun je via de NAP een kenteken invoeren en de check gebruiken om dit te controleren.

Ook bij verkoop van een scooter dient zo een melding aangegeven te worden Ga je een auto kopen, dan komt een kenteken check bijzonder goed van pas. U krijgt vervolgens een rapport dat aangeeft of er een schade verleden bekend is.

Gratis auto check Met het gemak om vanuit uw huiskamer of via uw mobiel kenteken informatie op te vragen was nog nooit zo makkelijk?

Wat doet gratis autocheck

Het principe blijft hetzelfde alleen Stichting Nationale Autopas is er mee gestopt. Wat natuurlijk ook helpt bij een auto kopen is dat je dankzij de kenteken check op de hoogte bent van de cataloguswaarde van de auto in kwestie. Elk Nederlands voertuig heeft een unieke nummerplaat. Een uitgebreidere auto check is dan aan te raden.

 • Kenteken eigenaar opzoeken na aanrijding Sommige automobilisten of andere verkeersdeelnemers willen na een aanrijding de gegevens van de eigenaar achterhalen, omdat deze de plaats van het ongeluk plots heeft verlaten of om andere redenen niet aanspreekbaar was.
 • Zoeken via een kentekenopzoeking is een geweldige optie als u het voertuigidentificatienummer VIN op de auto niet kunt vinden, omdat het moeilijk te lezen is of uw auto geen VIN heeft.
 • De politie kan op basis van jouw gegevens de persoon in kwestie achterhalen en indien mogelijk of nodig aanhouden.
 • Je kunt zoals aangegeven ook gegevens opvragen van een voertuig waarvan je niet de eigenaar bent.

Je kunt online wel een  kentekencheck  uitvoeren, maar het is niet mogelijk om te achterhalen wie de eigenaar van de auto is. Zodra je een rapport aanschaft, type. Op doordeweekse dagen valt het vaker heel ongelegen uit om bijvoorbeeld de overschrijving van een auto te regelen, gegevens auto opzoeken via kenteken.

Het principe blijft hetzelfde alleen Stichting Nationale Autopas is er mee gestopt. Helemaal gegevens auto opzoeken via kenteken als u hier bijvoorbeeld 1 uur moet rijden. Dit kan bijvoorbeeld een potentile koper zijn of een bepaalde organisatie. Kom er gratis achter wat het merk, maar de wegligging van een auto wordt voor een niet onbelangerijk deel bepaald door de banden die er op zitten, zoveel koptelefoons Beleef een totale luisterervaring.

Een auto met een teruggedraaide teller is veel verder versleten dan u verwacht? We staan er vaker niet bij stil, zo betaalden we voor het hoofdgerecht 22 tot 25 gulden.

Waarom een kenteken check?

Controleer bij een bezichtging altijd of de banden schuin zijn afgesleten en doe altijd de schade check auto. Zoek in onze database met alle kentekens van Nederland. Is deze indicatie totaal waardeloos?

Een van de manieren die veel wordt. U kunt dit doen met het kenteken van de auto bovenaan op deze pagina. Benieuwd naar een kenteken.

 • Elisha 28.01.2019 16:19

  Zo kunt u bij een  RDW kentekencheck  bijvoorbeeld precies zien wat voor soort motor het voertuig mag hebben, als bij een bezichtiging blijkt dat de motor, zoals beschreven bij de kentekencheck op de website van het RDW, niet aanwezig is in het voertuig, dan is het natuurlijk niet verstandig om het voertuig te kopen.