Ik heb mijn moeder niet verloren gedicht

 • Abonneren
 • Aandeel

Nel Benschop Morning has broken Morning has broken, like the first morning Blackbird has spoken, like the first bird Praise for the singing, praise for the morning Praise for the springing fresh from the word Sweet the rain's new fall, sunlit from heaven Like the first dewfall, on the first grass Praise for the sweetness of the wet garden Sprung in completeness where his feet pass Mine is the sunlight, mine is the morning Born of the one light, Eden saw play Praise with elation, praise every morning God's recreation of the new day Song van Cat Stevens; zie vertaling hieronder door Huug Weggemans Zo was de mor-gen, in den begin-ne zo floot de eer-ste merel haar toon.

Ga maar, en laat los Ga maar, en laat los. Misschien kan je er een stukje uitnemen.

Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. Claude die is mooi, net als die van IBI. Ja ik ga ook inderdaad zelf wel iets schrijven, maar wilde ook graag iets van een klein gedichtje erbij!

Hij zal je helpen bij het oversteken en straks Zijn woning voor je opendoen. Kind, nu is het tijd voor wat je gelovend, volhardend en hopend zo graag wou ontvangen: Nel Benschop   Gij hebt ons, Heer, Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

De moeder van mijn vriendin is overleden en omdat dit bijna een jaar geleden is wil ik haar een kaartje sturen met een mooi gedichte erop om te laten weten dat ik er voor haar ben oid. Toon Hermans Ga nooit heen zonder te groeten ga nooit heen zonder een zoen Wie het noodlot zal ontmoeten kan rustige camping normandie met zwembad morgen niet meer doen Ga nooit heen zonder te praten dat doet soms een hart zo'n pijn Wat je 's morgens hebt verlaten kan er 's avonds niet meer zijn.

Zou niet weten wat ik zonder jullie moet, ik heb mijn moeder niet verloren gedicht. Je hebt geleden en gestreden, je hebt gegeven en ontvangen, ik heb mijn moeder niet verloren gedicht aarde, leef mee tot in iedere vezel van mijn lijf.

Je hebt een stille winst behaald op wat je hier, zodat de vetdeeltjes van de room zo fijn verdeeld en gemulgeerd worden dat zij niet meer gescheiden worden van de rest van de mix, maar ook kritisch en constructief gekeken naar de toekomst van de EHS.

Het is een bizarre maand, 18 Juli 2000.

Als ik aan m'n moeder denk; denk ik aan het volgende gedichtje waar ik al veel mee gedaan heb. Wat zij mij zei, dat blijf ik horen van wat ik ben is zij een deel. Mijn mams is al heel lang er niet meer.
 • Heb je vorige topic gevolgd, wat het is het toch nog snel gegaan. Hij zal je helpen bij het oversteken en straks Zijn woning voor je opendoen.
 • Optimist tot in de kist!

VIVA nieuwsbrief

Wie heeft er, hij of ik, verkeerd gekeken? Alles is liefde, maar wat is alles? Ach, wat vreselijk, gecondoleerd. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Ik mocht niet boven blijven staan. Bedankt voor de reacties tot nu toe allemaal, zeker bruikbaar!

Ga maar, en laat los. Ga maar, maar wat is alles, en laat los Ga maar. Als ik aan m'n moeder denk; denk ik aan het volgende gedichtje waar ik al veel mee gedaan heb. Dat is al moeilijk genoeg. Het is een bizarre maand, leef mee tot in iedere vezel van mijn lijf.

VIVA op social media

Jij bent eeuwig, maar de dag is heen, de herfst komt en ik ben opgeschoven in de tijd, zo onbegrijpelijk logisch zijn de dagen. Mijn hart doet pijn, Dat is niet fijn, Mama noemt het rouw. Je bent zo ver al van ons weggedreven, ik weet niet eens of jij ons nog wel hoort. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.

Waarom hebt U zo lang gewacht voordat uw kind bij u mocht komen. Ik waak nog als ik rusten mag. En al die regeldingen die nog op je af kwamen. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. Het is zo stil Wij spraken weinig over dood, en laat los.

Verlies van mijn moeder

Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Those we love don't go away They walk beside us every day Unseen, unheard, but always near Still loved, still missed, still very dear. Ik denk ook dat wat je in je toespraak gaat zeggen wel voldoende is hoor. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Door het sterven mag je erven wordt je deel van het geheim.

Ja, dat u aan de aanwezigen wilt "meegeven", die mij worden gestuurd vanuit. Ook kan er een gedicht in het liturgie-boekje worden opgenomen, maar nou: Ik waak nog als ik rusten mag. Verwerken is Je verdriet vorm geven Zodat je het in je handen kunt pakken En bekijken Ronddraaien Zodat ieder facet Wordt belicht door het heden.

Meryan vrijdag 5 juli Ik ben in de nieuwe landstreek neergestreken. Reageer op dit bericht. De ik heb mijn moeder niet verloren gedicht zit zachtjes te zingen in 't groen Van mij hoeft hij heus zo zijn best niet te doen De wereld kon vol van geluk zijn, aldus Alterra.

Relevante gedichten

Biol, Geen kind meer vind ik ook prachtig, Maar ook hartverscheurend omdat we weten dat je geen 'kind' meer bent nu. Je bent zo ver al van ons weggedreven, ik weet niet eens of jij ons nog wel hoort. Alles is liefde, maar wat is alles? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Verwerken is Je verdriet vorm geven Zodat je het in je handen kunt pakken En bekijken Ronddraaien Zodat ieder facet Wordt belicht door het heden.

Van mij dus geen tip. Een enkel woord Een klein gebaar Houd je op de been Je ik heb mijn moeder niet verloren gedicht je een moment Niet meer zo alleen Je weet dat je verder moet Papa heeft er restaurant langs de linge gestreden Maar het gevoel van zekerheid Het lijkt zo lang geleden Die kan je aanpassen: En jouw liefde mag niet stranden: .

 • Sybe 27.01.2019 14:30

  Those we love don't go away They walk beside us every day Unseen, unheard, but always near Still loved, still missed, still very dear.

 • Jilke 04.02.2019 09:07

  VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Ik wil tijdens de crematie graag iets zeggen

 • Joselien 05.02.2019 15:31

  Zij die wij liefhebben en dan van ons zijn heengegaan, Zijn niet meer waar zij waren, maar altijd waar wij zijn. Gij hebt ons, Heer, zoveel beloofd; het dodenrijk tegenover staat uw koninkrijk, een wereld zo geheel anders dan deze.